Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Кінець комуністичного раю. Через космічні борги гаряча вода у столиці - роскіш для високопосадовців

Добробут Регіон: м.Київ 5965 переглядів

Опубліковано - 18.08.2009 13:39 | Всі новини | Версія для друку

Кінець комуністичного раю. Через космічні борги гаряча вода у столиці - роскіш для високопосадовців
Кінець комуністичного раю. Через космічні борги гаряча вода у столиці - роскіш для високопосадовців
Сьогодні, 18.08.2009 об 11.37 в результаті примусового зниження тиску газу відключився останній водогрійний котел на ТЕЦ-5.

Про це повідомила прес-служба.

Через відсутність газопостачання повністю припинено гаряче водопостачання 4553 споживачам ТЕЦ-5 ( 3169 житлових будинків, 139 лікувальних закладів, 118 дитячих садків, 115 шкіл, 1012 відомств) та 3810 споживачам ТЕЦ-6 ( 2753 житлових будинків, 69 лікувальних закладів, 205 дитячих садків, 158 шкіл, 625 відомств).

На ТЕЦ-5 залишився в роботі один енергоблок, який працює з мінімально можливою потужністю 65 МВт, при номінальній потужності ТЕЦ-5 – 700 МВт.

Триває примусове зниження тиску газу, що може призвести до повної зупинки ТЕЦ-5.

Як повідомлялося раніше, вчора о 12.25 в наслідок зниження тиску газу спрацював захист на останньому енергоблоці ТЕЦ-6, який ще знаходився в роботі.

Таким чином, ТЕЦ-6 вперше за її чвертьстолітню історію повністю примусово зупинено.

Щодо електропостачання, то зупинка ТЕЦ-6 та робота на мінімальній потужності ТЕЦ-5 призводить до погіршення надійності електропостачання споживачів міста Києва та Київської області.

«Зупинка ТЕЦ 6 – результат популізму і зневаги фінансовою дисципліною. Київенерго неодноразово попереджало, що таке відношення до платежів приведе не тільки до збиткових результатів компанії, але і до нештатної роботи устаткування з подальшою зупинкою ТЕЦ. Злісні боржники називали наші законні вимоги несправедливими, політики звинувачували в шантажі, а влада до останнього не вірила в такий результат подій. Те що вчора відбулося можна назвати одним словом – загралися», - про це заявляє Голова правління Акціонерної компанії «Київенерго» Едуард Соколовський.

«В тепловому секторі сьогодні заборгували Київенерго більше 2 млрд. грн, що у 4 рази більше, ніж компанія заборговувала за газ. Так, неплатники-споживачі теплоенергії сумісними зусиллями створили заборгованість понад 800 млн. грн., а борг КМДА по компенсації різниці між витратами на виробництво тепла і тарифами – 1,2 млрд. грн., що недавно підтверджено актами звірки», - прокоментував Едуард Соколовський.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Добробут»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ж ви гризете та їсте один одного, то глядіть, щоб не знищили один одного!”
Біблія

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.