Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Заліщики (Тернопільська область), після нападу Німеччини на Польщу в 1939 році, деякий час перебував польський уряд. А вже після вступу у війну Радянського Союзу, цей уряд через Румунію евакуюється в Англію, й до 1945 року вважався легітимним урядом Польщі...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Війна проти України. Більшість росіян морально готові до агресії

Імперія «Совок» 6275 переглядів

Опубліковано - 20.08.2009 15:47 | Всі новини | Версія для друку

Війна проти України. Більшість росіян морально готові до агресії
Війна проти України. Більшість росіян морально готові до агресії
Росіяни підтримали рішення президента РФ Дмітрія Медвєдєва відкласти приїзд в Україну нового посла Міхаїла Зурабова. Серед головних претензій до Києву - антиросійський курс українського керівництва.

Про те, що Медвєдєв відклав приїзд в Україну нового посла Росії, знають або чули більше половини росіян (54%), нічого не відомо про це рішення президента 42% респондентів, з'ясували соціологи Фонду Громадська думка в ході опитування, яке проводилося 15-16 серпня в 44 регіонах РФ.

Згідно з поширеними у Москві результатами дослідження, майже дві третини (64%) обізнаних респондентів підтримали рішення глави російської держави, кожен десятий (10%) зайняв протилежну позицію, чверть (26%) не змогли висловити ставлення до рішення Медвєдєва.

Серед тих респондентів, хто підтримує рішення президента РФ, переважає думка, що Україна проводить антиросійську політику, орієнтовану на НАТО (10%), і щодо офіційного Києва варто проводити "більш жорстку політику" (9%).

Деякі заявляють про довіру до дій Медвєдєва - "він краще знає, що робити" (6%), іншим не подобається нинішнє керівництво України, і вони пропонують почекати його зміни (4%) тощо.

Незгодні з рішенням президента РФ (в цілому 10%) вважають, що цей крок призведе до погіршення російсько-українських відносин, від чого в першу чергу постраждають прості громадяни, і закликають до залагодження конфлікту.

У ході опитування три чверті його учасників (78%) назвали нинішні відносини Росії з Україною поганими, тільки 7% дотримуються протилежної точки зору.

Однак, за даними ФГД, на початку року оцінки росіян були ще більш песимістичні: тоді негативно оцінювали відносини між двома країнами 86% учасників опитування.

Як повідомлялося, об'єднання українців Росії та Федеральної національно-культурної автономії українців Росії підтримали позицію керівництва України, висловлену у відповідь на заяву Медвєдєва.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Хто не знає свого минулого, той не вартий свого майбутнього. Хто не шанує видатних людей свого народу, той не вартий пошани”
Максим Рильський

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.