Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Білл Клінтон розповів про п’яні походеньки Бориса Єльцина

Чудасії і дивацтва 10045 переглядів

Опубліковано - 22.09.2009 14:02 | Всі новини | Версія для друку

Білл Клінтон розповів про п’яні походеньки Бориса Єльцина
Білл Клінтон розповів про п’яні походеньки Бориса Єльцина
П’яний Президент Росії Борис Єльцин, під час державного візиту, у спідній білизні ловив таксі біля Білого Дому у Вашингтоні.

Про це розповів колишній президент США Білл Клінтон у книзі The Clinton Tapes: Wrestling History with the President, уривки з якої з'явилися в американських ЗМІ у вівторок, 22 вересня.

За його словами, під час державного візиту до США Єльцина в 1995 році, його, як і всіх високопоставлених гостей, поселили в резиденції напроти Білого дому. Увечері одного дня співробітники охорони виявили Президента Росії на Пенсильванія-авеню в сотні метрів від Білого дому.

Стоячи на дорозі в одній спідній білизні, Єльцин, за словами Клінтона, намагався зловити таксі й поїхати за піцою.

Іншого разу охоронці сприйняли російського Президента за нетверезого грабіжника: він, похитуючись, блукав підвалом гостьового особняку.

The Clinton Tapes: Wrestling History with the President (Плівки Клінтона: Історія боротьби від президента) містить розшифровки записів 70 інтерв'ю Клінтона, які він дав своєму другові, історику Тейлору Бренчу за період з 1993 по 2001 роки.

Також у книзі, яка надійде в продаж 29 вересня, колишній глава Білого дому розповідає про свої стосунки з Монікою Левінські і каже, що жалкує про свою поведінку. Крім того, Клінтон також зазначає, що Джордж Буш-молодший, котрий змінив його на президентській посаді, не підходив на роль глави американської адміністрації.

Борис Єльцин був першим Президентом Росії і обіймав цю посаду з 1991 по 1999 роки.

Як нагадують ЗМІ, він відзначився своїми витівками в стані алкогольного сп'яніння. Так, одного разу Президент був настільки п'яний, що не зміг вийти з літака під час візиту до Ірландії, іншим разом спіткнувся на сцені, а якось, у Нмеччині, намагався диригувати військовим оркестром.

Відповідно до спогадів американських політиків, Єльцин іноді був п'яний під час переговорів, а одного разу пропонував Клінтону зустрітися на підводному човні.

Борис Єльцин помер 23 квітня 2007 року на 77-му році життя в Центральній клінічній лікарні через прогресування серцево-судинної поліорганної недостатності.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Чудасії і дивацтва»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Знаєте, що таке малорос? Ні? Паршивець, просто кажучи, ні те ні се. Він, бачите, собі з походження — українець, з виховання — руський, з переконань — неук у всьому, що торкається рідного народу, по вдачі — боягуз, себелюб, раб. От це — малорос.”
Володимир Винниченко

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.