Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Заліщики (Тернопільська область), після нападу Німеччини на Польщу в 1939 році, деякий час перебував польський уряд. А вже після вступу у війну Радянського Союзу, цей уряд через Румунію евакуюється в Англію, й до 1945 року вважався легітимним урядом Польщі...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Ющенко, разом з Януковичем, вперто зривають вибори

Влада 3436 переглядів

Опубліковано - 24.09.2009 14:41 | Всі новини | Версія для друку

Ющенко, разом з Януковичем, вперто зривають вибори
Ющенко, разом з Януковичем, вперто зривають вибори
Президент Віктор Ющенко у найближчий час має намір звернутися до Конституційного Суду з поданням про визнання парламенту нелегітимним.

Джерело у Секретаріаті Президента підтвердило ІМК, що Президент України Віктор Ющенко збирається звернутися до Конституційного Суду України, щоб визнати парламент VI скликання нелегітимним.

"Президент України збирається звернутися до Конституційного Суду України на предмет не легітимності Верховної Ради VI скликання в цілому. Я чув про таку ініціативу Президента і те, що такий документ готується", - повідомив співбесідник.

Тим часом, наразі пленарні засідання Верховної Ради заблоковані фракцією ПР.

Народні депутати з фракції БЮТ переконані, що фракція Партії регіонів, блокуючи роботу Верховної Ради, реалізовує сценарій розпуску парламенту, заявив сьогодні на брифінгу лідер фракції БЮТ Іван Кириленко.

Він зауважив, що БЮТ завжди виступав проти руйнування парламенту та парламентаризму, але те, що відбувається, призведе до знищення парламенту.

Кириленко зауважив, що всі пропозиції, які були висловлені під час погоджувальної ради, відкидалися фракцією Партії регіонів.

«Коли Партія регіонів стала вимагати голосування картками, стало зрозуміло, що ситуацію хочуть довести до абсурду і до розпуску парламенту. Ми знаємо, що таке завдання поставлене, ми володіємо цією інформацією достовірно. І говоримо відверто, що парламент буде розпущений, і блокування буде до того часу, поки це не відбудеться», - сказав Кириленко.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли я ознайомився з партіями марксистів, соціалістів, лібералів та демократів, то за спиною кожної з них я побачив хитрий писок жида”
Іван Франко

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.