Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Справа Гонгадзе. Джига заявляє, що до вбивства не причетний

Скандал 4558 переглядів

Опубліковано - 30.09.2009 14:47 | Всі новини | Версія для друку

Справа Гонгадзе. Джига заявляє, що до вбивства не причетний
Справа Гонгадзе. Джига заявляє, що до вбивства не причетний
Народний депутат Микола Джига (фракція Партії регіонів) відкидає звинувачення народного депутата Юрія Гримчака (“Народна Самооборона”) у своїй причетності до вбивства журналіста Георгія Гонгадзе, про що нібито заявив на допиті затриманий екс-генерал “наружки” Олексій Пукач.

Про заяву Гримчака Микола Джига дізнався, знаходячись у Донецькій області, від журналістів. «Ну, нехай допитають мене у цій справі! Якщо такі заяви є, то треба допитувати», - сказав він.

Відповідаючи на запитання, чи має намір він до передбачуваного допиту робити які-небудь заяви, Микола Джига сказав: «Це маячня, хвора уява Гримчака. Я не знаю, звідки він таке узяв взагалі. Це повна вигадка, такого ніколи не було в природі, ось. Для мене це - повна новина, не зовсім приємна, зрозуміло. Якщо таке дійсно прозвучало, то буде звернення до суду», - пообіцяв Джига.

«Я пам’ятаю, що я найперший займався розшуком зниклого журналіста. Я керував операцією з його розшуку на самому початку. Далі вже займалися інші», - додав він.

«Це свідомо неправдиві, помилкові вигадки. Це тому що я постійно критикую Луценка, розумієте? Я критикую Луценка на всіх рівнях - і ось це придумали…це передвиборні технології», - сказав він.

Як повідомлялося раніше Гримчак заявив, що йому стало відомо з джерел у Генпрокуратурі, що екс-генерал Олексій Пукач підтвердив, що до організації замовленого вбивства Георгія Гонгадзе причетний народний депутат від Партії регіонів Микола Джига.

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко відмовився коментувати Гримчака.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Майбутнє відкидає свою тінь назад”
Іоганн Гете

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.