Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


На “Ізвєстія в Україні” чекає доля “Столічних новостєй”?

Медіа Регіон: м.Київ 12827 переглядів

Опубліковано - 4.09.2006 19:24 | Всі новини | Версія для друку

На “Ізвєстія в Україні” чекає доля “Столічних новостєй”?
На “Ізвєстія в Україні” чекає доля “Столічних новостєй”?
Екс-головний редактор газети «Столічниє новості» Володимир Кацман виходить на міждержавний рівень - його обрано новим редактором відділу політики «Ізвєстія в Україні».

Російський газовий монополіст «Газпром», що контролює газету «Ізвєстія», прийняв рішення перемінити з липня видавця в Україні і вже 1 вересня вийшов перший номер «Ізвєстій в Україні»,
створений новою командою, пише ОБКОМ.

Про це повідомив генеральний директор ВАТ «Редакція газети «Ізвєстія» Петро Годльовський сьогодні на прес-конференції в агентстві УНІАН.

Генеральний директор уточнив, що передача прав на використання бренду «Ізвєстія» на території України не припускає інвестування коштів в український проект з боку російського партнера. «Інвестиції, виходячи з наших уявлень, - це питання наших партнерів в Україні. З Росії інвестицій не буде», - пояснив він.

Петро Годлевський відзначив, що партнером російського видання в Україні стало ТОВ «Ізвєстія в Україні», засноване двома українськими компаніями. «Московським «Ізвестіям» належить 26% акцій. «Інше – належить ТОВ «Ізвєстія в Україні», - сказав він, не уточнивши засновників цього підприємства.

Проектом «Газпрому» займеться редактор Рабиновича

Таємниця про українських «інвесторів» може виявитися секретом полішинеля, враховуючи те, що у вихідних даних новоявленого формату газети «Ізвєстія в Україні» редактором відділу політики значиться багаторічний прихильник Вадима Рабіновіча, екс-головний редактор морально і матеріально збанкрутілої газети «Столічниє новості» Володимир Кацман.

«СН», програвши ряд судових процесів про наклеп Міжрегіональній академії управління персоналом, мала не тільки спростувати свої вигадництва, але і виплатити пристойну суму моральної компенсації», - пише далі видання.

«Однак Вадим Рабинович, як видно, вирішив не виконувати рішення українських судів, а вкласти гроші в інший проект», - відзначає видання.

Разом з тим, російським засновникам «Ізвєстій» варто знати, що тандем Рабіновіч-Кацман, якщо припущення Обкому про їхню участь в проекті вірне, доведуть і це видання до повного морального і матеріального краху.

Як відомо, «Столічниє новості» належать Вадиму Рабиновичу.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Медіа»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Людина – це духовна істота. Саме тепер на часі звернення до традицій і духовності рідного народу. Чесність, щирість, мудрість – ось що вимагається від нових людей України. Потрібна Нова Січ – Духовна Січ! ”
О.Бердник, український філософ і письменник, засновник Української Духовної Республіки

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.