Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Еволюція Януковича: від експропріації шапок до кібератак

Скандал 4814 переглядів

Опубліковано - 9.10.2009 19:22 | Всі новини | Версія для друку

Еволюція Януковича: від експропріації шапок до кібератак
Еволюція Януковича: від експропріації шапок до кібератак
Російська інформагенція “Новий регіон” звинувачує лідера Партії регіонів Віктора Януковича та його протеже в АР Крим Анатолія Гриценка у організації кібератак на їхні інформаційні комунікації.

Російські громадські організації Криму і Севастополя упевнені, що цілеспрямовані дії з дискредитації і обмеження роботи сайту Російського інформаційного агентства «Новий Регіон» ініційовані керівництвом Верховної Ради Криму. Ці дії є актом помсти і «Російській общині Криму», партії «Російський блок», «Громадского активу Криму» за висловлювання недовіри та вимоги відставки глави парламенту, оскільки активна системна боротьба вказаних організацій і партій з кримською мафією детально відстежувалася і висвітлювалася інформагенцією.

Про це йдеться в спільній заяві «Російської общини Криму», «Таврійського союзу», правозахисної організації «Вєра», суспільних об'єднань «Російський Крим», «Громадського активу Криму», «Об'єднання козаків Криму», «Російського молодіжного центру Криму» і севастопольської організації «За єдину Русь».

У заяві наголошується, що в останні декілька тижнів відвідувачі російських інформаційних інтернет-ресурсів стали свідками цілеспрямованих дій з дискредитації й обмеження їхньої роботи. Насамперед йдеться про сайт однієї з провідних російських інформаційних агенцій - «Новий Регіон».

Сайт піддався щонайпотужнішій дії комп'ютерних злочинців, які заблокували доступ до сайту для його відвідувачів.

«РІА «Новий Регион» користується набиякою популярністю в Криму і Севастополі, як джерело оперативної і об'єктивної інформації. Важливе місце в своїй роботі, з моменту створення, агенція приділяє висвітленню діяльності російського національного руху Криму», - підкреслюється в заяві.

Її автори відзначають, що впродовж всього цього року кримчани, завдяки публікаціям «Нового Регіону», своєчасно дізнавалися про всі перипетії процесу над російським кримським дисидентом Валерієм Под'ячим, протестних мітингах «Російської общини Криму», процесах громадської боротьби симферопольцев і кримчан з беззаконням в міській раді Сімферополя на чолі з нелегітимним мером Генадієм Бабенком.

«У зв'язку з цим ми упевнені: цілеспрямовані дії з дискредитації і обмеження роботи «Нового Регіону» ініційовані нинішнім керівництвом Верховної Ради Криму і особисто спікером Анатолієм Гріценко, а також депутатом від Партії Регіонів Олександром Мельником, - наголошується в заяві.- Ці дії є актом помсти «Російській общині Криму», партії «Російський блок», «Громадянскому активу Криму» за висловлювання недовіри та вимог відставки глави парламенту, оскільки активна системна боротьба вказаних організацій і партій з кримською мафією детально відстежувалася і висвітлювалася інформагенцією».

В зв'язку з цим російські організації Криму і Севастополя заявляють, що популярність «Нового Регіону», попри застосування до нього прийомів інтернет-бандитизму, буде й надалі тільки зростати.

«І подібного роду атаки у жодному випадку не стануть, зокрема, перешкодою на шляху формування могутнього російського національного руху в Криму», - завіряють лідери восьми російських організацій Криму.

ЗМІ повідомляли, що до кібератаки також можуть бути причетні вищі чини з Партії Регіонів Віктора Януковича та горілчана компанія «Союз-Віктан», яка, за деякими відомостями, повинна стати одним з головних спонсорів ПР на президентських виборах.

Далі буде...
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ти говориш про Господа або Його чесноти, роби це серйозно і з належною повагою”
Джордж Вашінгтон

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.