Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Елітні розваги. Регіонал Колесніченко стверджує, що в “Артеку” ґвалтували дітей

Скандал 4558 переглядів

Опубліковано - 13.10.2009 13:25 | Всі новини | Версія для друку

Елітні розваги. Регіонал Колесніченко стверджує, що в “Артеку” ґвалтували дітей
Елітні розваги. Регіонал Колесніченко стверджує, що в “Артеку” ґвалтували дітей
Нардеп Вадим Колесніченко стверджує, що неназвані представники влади схильні до педофілії.

Про це повідомила прес-служба ПР.

"До мене звернулася мати двох дітей, які були зґвалтовані в „Артеку”. Я негайно забив тривогу і ми перевірили факти. На жаль, ці факти підтвердилися. Сьогодні ми робимо все, щоб високопоставлені злочинці не уникнули відповідальності". - повідомив Колесніченко прес-службі.

Він повідомив також, що звенувся у правоохоронні органи, які, нібито за його зверненням, здійснюють розслідування. "Я звертаюся до правоохоронних органів, до Генеральної прокуратури, до Уповноваженого з прав людини не допустити прикриття цієї ганебної справи, не допустити закриття кримінальної справи, яка уже порушена, не затягувати її, вивести виродків на чисту воду і покарати їх". - наголосив нардеп-регіонал.

"Зараз ми звернулися до Генпрокуратури для того, щоб нам пояснили, чому блокується розслідування цієї справи і гальмується передача його до суду", - розповів регіонал.

Але, за словами Колесніченка, слідчі дії гальмуються. Він стверджує, що йдеться про "особливо шанованих осіб, яких без спеціального дозволу не можна допитувати".

"Чому не допитують людей? Чому особи, на яких вказують свідки, ще жодного разу не були допитані? Всі факти були викладені, пізнання проведені, підтвердження знайдені, потерпілі вказують на конкретних людей. Все відомо. Але справу гальмують. Виходить, що умисно. І ми звертаємо увагу для того, щоб вони знали, що справа ця відома, воно на контролі і якщо воно і блокуватиметься, то ми вживатимемо інші заходи", - заявив Колесніченко.

Разом із тим, Колесніченко не назвав призвищ підозрюваних у педофілії. "Я ж не хочу, щоб справа руйнувалася, не дійшовши до кінця", - зауважив Колесніченко.

Замість післямови. Ми володіємо певною інформацією щодо фактів зґвалтувань хлопчиків у "Артеку", які мали місце під час другої каденції Президента Леоніда Кучми. При чому щонайменше один факт стався під час перебування у МДЦ Леоніда Даниловича.

Ми уважно відстежуватимемо справу, яку контролює надеп Колесніченко, насамперед за для того, аби це не стало піар-фішкою Віктора Януковича. Тим більше, що дехто із підозрюваних наразі є у його фракції.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ніколи нічого не замишляйте проти Росії, тому що на кожну вашу хитрість вона відповість своєю непередбачуваною дурістю ”
Отто фон Бісмарк

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.