Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Дніпропетровську кілер мало не підірвав житловий будинок

Кримінал Регіон: Дніпропетровська область 7856 переглядів

Опубліковано - 13.10.2009 15:30 | Всі новини | Версія для друку

У Дніпропетровську кілер мало не підірвав житловий будинок
У Дніпропетровську кілер мало не підірвав житловий будинок
У центрі Дніпропетровська сьогодні близько 9.30 стався вибух газової труби ззовні житлового будинку.

В результаті загинув 43-річний бізнесмен В’ячеслав Брагінський, що проходив повз будинок під час вибуху. Він займав пост генерального директора МБК «Україна-Канада».

Вибух відбувся на розі вул. Харківська і Гопнер. Відомий дніпропетровський бізнесмен загинув в той момент, коли проходив повз будинок під час вибуху. Вибух прогримів навпроти нічного клубу «Лабіринт» неподалік від будинку, де жив бізнесмен.

Зараз пожежа в будинку загашена.

За попередньою версією, причиною став замах на В’ячеслава Брагінського, керівника місцевим «Міськводоканалом». Бізнесмен загинув.

У компанії «Дніпрогаз» підтвердили, що «джерело вибуху знаходилося біля будинку». «Через спрацьовування вибухівки пошкоджена газова труба низького тиску. Ці труби в принципі не горять і не вибухають», - відзначили в компанії.

На місці події працюють фахівці МНС та аварійні бригади «Дніпрогазу». Йде перевірка довколишніх газопроводів. Подача газу в цьому районі припинена до остаточного з’ясування обставин.

Довідка. В’ячеслав Брагінський - успішний топ-менеджер, кар’єра якого тісно пов’язана з Геннадієм Корбаном і очолюваною ним компанією «Славутич-Капітал». На сьогодні - генеральний директор Міжнародної будівельної компанії «Україна-Канада», відомої завдяки найгучнішому з проектів малоповерхового будівництва «Золоті ключі». На довгому шляху 43-річного менеджера - Дніпропетровський завод великогабаритних шин, АТЗТ Концерн «Весна», Дніпропетровське обласне комунальне підприємство «Облводоканал», ЗАТ «Придніпровське управління будівництва», Дніпродзержинське будівельне підприємство «енергогідромеханізація», ЗАТ «Українські радіосистеми» (ТМ «WELLCOM»), готельний-торговий комплекс «Україна».
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Немає більш вірної ознаки поганого устрою міст, ніж велика кількість в них юристів і лікарів ”
Платон

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.