Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- першою Українською конституцією вважається документ «Пакти і Конституція прав і вольностей запорозького війська», складений гетьманом Пилипом Орликом у 1710 році. Історики мають різні думки щодо того, чи був цей документ Конституцією у сучасному розумінні цього слова або прогресивним твором, який випередив свій час, адже перші Конституції в Європі і США з’явилися лише за сімдесят років потому. Реальної сили Конституція Пилипа Орлика так і не набула, оскільки складалася вона на чужині та її укладачі не мали змоги повернутися в країну. Але в історії вона залишилася як оригінальна правова пам’ятка, яка вперше в Європі обгрунтовує можливість існування парламентської демократичної республіки.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Опік медузи зціляє від імпотенції?

Охорона здоров`я 9041 перегляд

Опубліковано - 6.09.2006 13:32 | Всі новини | Версія для друку

Опік медузи зціляє від імпотенції?
Опік медузи зціляє від імпотенції?
Суміш токсинів медуз, що перетворює їх на справжній кошмар для любителів морських купань, може бути хорошим засобом для лікування... чоловічої імпотенції.

Такого несподіваного висновку дійшли австралійські учені з Університету Джеймса Кука.

Вивчаючи ефекти з'єднань, медуз, що виділяються щупальцями деяких видів, дослідники помітили, що їх дія на організм супроводжується посиленням кровотоку в деяких регіонах серцево-судинної системи, зокрема в зовнішніх статевих органах. При цьому посилюється ерекція, причому по своїй ефективності ці з'єднання перевершують практично будь-які сучасні препарати для лікування імпотенції.

Звичайно, цей ефект є для токсинів медуз лише побічним - в основному вони надають дратівливу і паралізуючу дію на ту область організму "жертви", в яку вони потрапляють, - але учені сподіваються так чи інакше навчитися "відокремлювати" позитивну дію цих речовин на серцево-судинну систему від інших, не таких сприятливих властивостей.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Охорона здоров`я»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Чим обмеженішим є світогляд людини, чим менше вона знайома з історією, природою і філософією, тим щиріша її прихильність до своєї релігії ”
Людвіг Фейєрбах

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.