Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Томенко підтвердив, що в Януковича ломка за коритом

Влада 4392 перегляди

Опубліковано - 15.10.2009 19:17 | Всі новини | Версія для друку

Томенко підтвердив, що в Януковича ломка за коритом
Томенко підтвердив, що в Януковича ломка за коритом
Заступник Голови Верховної Ради України Микола Томенко сказав сьогодні, що останнім часом центр діяльності опозиційного уряду перемістився в Секретаріат Президента.

Коментуючи інформацію про можливість відставки уряду Юлії Тимошенко й обрання в.о. Прем`єр-міністра Миколи Азарова, Микола Томенко сказав, що існує вірогідність такого сценарію, оскільки сьогодні риторика команди Віктора Ющенка та команди Віктора Януковича практично збігається у всіх питаннях і можна говорити про єдиний фронт боротьби проти уряду Тимошенко.

За словами Томенка, «вже доволі тривалий час йде обговорення відставки діючого уряду та формування тимчасового уряду до завершення президентської виборчої кампанії» і для реалізації цього плану в тому числі необхідно рішення більшості фракції Нашої України – Народної Самооборони про вихід з коаліції. «Відповідно ця команда займається і збором підписів за формування нового, такого собі, тимчасового уряду», - зауважив він.

Стосовно ж корисності такого тимчасового уряду, Томенко нагадав, що Україна вже мала приклади співпраці з Тимчасовим урядом: коли після переговорів з Олександром Керенським Центральна Рада погодилася на ухвалення ІІ Універсалу та прийняття низки документів, що значно обмежили права України. Як відомо з історії, ці документи проіснували не довго і все закінчилося тим, що Керівник Тимчасового уряду Олександр Керенський тікав зі Смольного в жіночому одязі, а Центральна Рада проголосила ІІІ Універсал, в якому проголосила Україну Українською Народною Республікою.

За словами Томенка, команда Ющенка та команда Януковича у своїх переговорах «просунулися доволі далеко». «Співпраця між цими командами активізувалася. І можна допустити, що між ними, із залученням інших політичних сил, буде підписано ІІ Універсал, але сумнівно, що новостворений тимчасовий уряд ефективно запрацює в інтересах країни. Історія вчить нас, що ефективними являються ті рішення і ті уряди, які працюють для країни, а не проти якоїсь політичної команди», - наголосив Томенко.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Минуле корисне тільки в тому сенсі, що вказує нам шляхи та засоби до розвитку”
Генрі Форд

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.