Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


З паралельних світів. Ульянченко повідомила тамтешні рейтинги гаранта

Вибори-2010 8782 перегляди

Опубліковано - 26.10.2009 14:45 | Всі новини | Версія для друку

З паралельних світів. Ульянченко повідомила тамтешні рейтинги гаранта
З паралельних світів. Ульянченко повідомила тамтешні рейтинги гаранта
Глава Секретаріату Президента Віра Ульянченко заявила, що в неї є закриті дані деяких російських компаній, згідно з яким рейтинг Президента Віктора Ющенка досягає 8%.

Про це вона сповістила в інтерв'ю Коммерсантъ-Украина.

"У мене є закриті дані деяких російських компаній. І мені відомі інші рейтинги - 5,5%, 6,5%, 7,2% і навіть 7,9%. І це при тому, що Президент Ющенко ще не почав проводити виборчу кампанію ", - заявила вона.

Ульянченко також назвала спонсорів вибрів кандидата у Президенти Ющенка це партія та її окремі члени.
"Я хочу зазначити, що ці вибори і ця кампанія мають величезну важливість для партії. Партії дається шанс структуруватися і показати свої організаційні можливості та свою роль. Адже відразу після завершення президентських виборів, у травні, відбудуться вибори до місцевих рад", - заявила вона .

Крім того, вона заявила, що Верховну Раду теж буде переобрано в 2010 році. "Будь-хто, перемігши на виборах Президента, буде зацікавлений у новому парламенті. Питання тільки в тому, коли вони відбудуться - навесні чи восени", - заявила вона.

Між тим, заяви, які лунають із Банкової вже викликали певні асоціації у нардепів.

"Коли на Банковій посилаються на якісь закриті дані російських соціологічних компаній й говорять, що рейтинг чинного глави держави Віктора Ющенка становить ледь не 7,9%, а не 2–3%, як вже більше року показують дані опитувань вітчизняних соціологічних служб, то такі заяви з Секретаріату президента слід сприймати не лише з іронією, а й з серйозною пересторогою. Адже, коли у 1999-му році окремі соціологічні служби відверто завищували рейтинг колишнього президента України Леоніда Кучми, то такі їх дії слугували інформаційним прикриттям для майбутніх фальсифікацій результатів голосування. І це при тому, що у Кучми й так була значна підтримка, особливо з боку бізнесових еліт та значної частини націонал-демократі", — вважає Юрій Гримчак.

На думку депутата, нині ж Банкова, не розраховуючи на підтримку народу та потужних політичних сил, може скористатися своїм останнім важелем впливу – адміністративним ресурсом.

"Так, як вона це зробила на виборах Тернопільської обласної ради, коли абсолютно непопулярна у народі партія "Єдиний центр" шляхом маніпуляцій з явкою виборців та бюлетенями зуміла набрати 14% голосів. Тож штучно завищувані рейтинги Ющенка цілком можуть слугувати майбутньому виправданню проведення президентських виборів за тернопільським сценарієм", — попереджає Гримчак.

"У цьому ж контексті закид Глави Секретаріату президента Ульянченко на адресу журналістів, які начебто несправедливо висловлюють претензії до глави держави, слід розцінювати як вказівку схвально оцінювати усі дії Ющенка. Тут Віра Іванівна права в одному – не президентська справа забезпечувати країну нафтою і газом! Однак, вона не сказала всю правду – наша країна не опинилася б у такій глибокій кризі, якби президент не втручався у нафтові й газові справи й не заважав урядові своїми указами вирішувати господарські питання. А ще Вірі Іванівні треба було нагадати про Віктора Ющенка, як про гаранта Конституції, котрий сам чи не щодня порушував норми Основного закону!", — додав Гримчак.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2010»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Всяке партійне збіговисько складається із неуків і негідників”
Наполеон

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.