Аратта - На головну

5 травня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Заліщики (Тернопільська область), після нападу Німеччини на Польщу в 1939 році, деякий час перебував польський уряд. А вже після вступу у війну Радянського Союзу, цей уряд через Румунію евакуюється в Англію, й до 1945 року вважався легітимним урядом Польщі...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


КМДА відрапортувала про підготовку до епідемії

Охорона здоров`я Регіон: м.Київ 6618 переглядів

Опубліковано - 30.10.2009 14:48 | Всі новини | Версія для друку

КМДА відрапортувала про підготовку до епідемії
КМДА відрапортувала про підготовку до епідемії
У Києві у зв’язку з підготовкою до епідемічного підйому захворюваності на грип та інші ГРЗ посилюються профілактичні заходи в усіх лікувальних закладах міста.

Про це у п'ятницю заявила перший заступник мера Ірена Кільчицька, посилаючись на відповідний наказ міськздраву, повідомляє прес-служба КМДА.

"У зв'язку зі зростанням захворюваності на грип та інші ГРВІ, можливості епідемії чи пандемії грипу, в усіх лікувально-профілактичних закладах міста, пологових будинках та дитячих закладах буде терміново введений масочний режим та обмежене відвідування пацієнтів рідними", - сказала Кільчицька.

Крім того, з метою максимального обмеження поширення інфекції в лікувальних закладах, забезпечується систематичне проведення поточної дезинфекції, багатократне вологе прибирання. Також проводиться екстрена профілактика грипу та санітарно-освітня робота серед медперсоналу та пацієнтів.

"Наказом також передбачено термінове вирішення питання організації ізоляторів у гуртожитках навчальних закладів I-IV рівня акредитації та проведення щотижневого моніторингу захворюваності студентів з метою своєчасного виявлення захворювання та надання медичної допомоги", - зазначила Кільчицька.

Також Головне управління охорони здоров'я КМДА планує забезпечити друк та поширення серед населення інформаційних матеріалів, пам'яток, бюлетенів про епідемічну ситуацію та заходи запобігання захворюванню на грип та інші ГРВ, а також поширення такої інформації у засобах масової інформації.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Охорона здоров`я»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Там, де закінчується здоров'я, там, де закінчуються гроші, там, де закінчується здоровий людський розум, - там всюди починається християнство ”
Генріх Гейне

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.