Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Свинячий грип винайшли фармацевти Рокфеллера?

Світ навколо нас 9436 переглядів

Опубліковано - 1.11.2009 04:42 | Всі новини | Версія для друку

Свинячий грип винайшли фармацевти Рокфеллера?
Свинячий грип винайшли фармацевти Рокфеллера?
Міжнародні фахівці, що займаються викриттям діячів нелегальної фарміндустрії, у вересні цього року опублікували нову версію походження свинячого грипу.

З цієї медично-конспірологічної теорій випливає, що вірус A/H1N1 і вакцину від нього розробили в нью-йоркському картелі, що входить до трасту Девіда Рокфеллера, повідомляє "Новий регіон".

Доктор Леонард Горовіц (Leonard Horowitz) і журналістка Шеррі Кейн, які ведуть розслідування, назвали винахід вірусу «геноцидом». Документи, що викривають ініціаторів «свинячого геноциду», подані до ФБР.

З огляду на безпрецедентну природу і важливість цієї інформації, доктор Горовіц дав офіційні письмові свідчення під присягою і звернувся до активістів всього світу з проханням розповсюдити інформацію.

«Траст Девіда Рокфеллера, в якому бере участь декілька могутніх партнерів з Уолл Стріт, включаючи таких медіа-магнатів як Руперт Мердок, Мортон Цукерман, Томас Глоусер, а також колишній голова ради директорів Федерального Резервного Банку Нью-Йорка Джеррі Спрейер звинувачуються в підготовці спланованого глобального геноциду», - йде мова в заяві, поданій до ФБР через команду юристів, зібрану, щоб зупинити примусову вакцинацію населення.

«Цей траст контролює глобальні біотехнологічні дослідження і розробки. Комерційна охорона здоров'я також практично повністю керуються цим трастом, включаючи майже повну підвладність йому основних ЗМІ, що використовуються для пропаганди і реклами продукції і послуг цього злочинного картеля. Також цей траст чинить вплив на регулювання ринку фармацевтичних і природних препаратів, в основному використовуючи сили медіа-концернів для формування громадської думки і маркетингу» - свідчить доктор Горовіц.

Серед найбільш сенсаційних одкровень у ході розслідування Горовіцем і Кейн є докази, що доводять причетність глави Silverstein Properties Inc. Ларрі Сільверстайн до організації терористичної атаки 9/11, а також до геополітичної та економічної діяльності фармкартеля з метою зменшення чисельності населення.

Ларрі Сільверстайн, колишній орендар Світового Торгового Центру (WTC) в Нью Йорке, що дав згоду на детонацію двох його будівель, є головним підозрюваним в ході розслідування “Правда про 9-11”. Сільверстайн нині є співвласником і орендарем приміщень для біотехнологічного траста, заснованого Девідом Рокфеллером.

«Якщо цим людям зійшло з рук вбивство більше трьох тисяч людей за 8 секунд, під час теракту дев'ятого вересня 2001-го, то вони цілком здатні піти на знищення мільйонів і навіть мільярдів людей у всьому світі за допомогою комплексної пандемії свинячого грипу», - коментує свої свідоцтва доктор Горовіц.

«Я молюся, щоб розкриті мною докази змогли врятувати мільйони життів і допомогли активістам звернутися до президента Барака Обами, вимагаючи законного розслідування цих злочинів проти людства.

Коли я останній раз зв'язувався з ФБР, то попереджав про майбутні спалахи сибірської виразки за тиждень до того, як про перші випадки було оголошено в пресі», - говорить доктор Горовіц.

«Їм було потрібно 6 місяців, щоб відреагувати. Цього разу я попереджаю Відділ правосуддя за місяць до початку найсмертоноснішого геноциду за всю історію. Я молюся, щоб вони прийняли мої відомості до розгляду і призначили повноцінне розслідування, а також добилися ухвали суду про припинення масової вакцинації проти свинячого грипу».

Враховуючи безпрецедентну природу і важливість цих відомостей, доктор Горовіц дав офіційні письмові свідчення під присягою, з тим, щоб інші активісти розповсюдили цю інформацію і попередили уряди держав всього світу, щоб зупинити масову вакцинацію і не стати співучасниками злочину проти людства.

Офіційної реакції від ФБР поки ще не було.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Найкращі закони народжуються зі звичаїв”
Жозеф Жубер

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.