Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У столиці скоро з’являться евакуатори

Регіональні новини Регіон: м.Київ 7337 переглядів

Опубліковано - 2.11.2009 14:30 | Всі новини | Версія для друку

У столиці скоро з’являться евакуатори
У столиці скоро з’являться евакуатори
Державна автомобільна інспекція має намір почати евакуацію транспортних засобів за порушення правил паркування в Києві з 9 листопада

Про це на брифінгу повідомив начальник Головного управління Міністерства внутрішніх справ Віталій Ярема.

За його словами, на даний момент ГУ МВС у Києві готується до виконання постанови Кабінету Міністрів, яким ДАІ надано право евакуювати транспортний засіб за порушення правил паркування, і яка набрала чинності 30 жовтня.

Ярема відзначив, що до 9 листопада міліція укладе договори з підприємством, яке технічно виконуватиме евакуацію засобів, зокрема, здійснювати перевезення їх на штрафмайданчик, а також договори на оренду стоянок під штрафмайданчики.

Начальник ГУ МВС у Києві додав, що, ймовірно, договір про технічну евакуацію цих засобів буде укладений з комунальним підприємством «Київпарксервіс», оскільки у того є необхідна кількість евакуаторів.

В той же час він відзначив, що під час евакуації того чи іншого автомобіля на місці буде присутній інспектор ДАІ, який документуватиме цей процес.

Також Ярема повідомив, що ДАІ насамперед евакуює автомобілі, які стоятимуть біля зупинок громадського транспорту і біля пішохідного переходу.

Нагадаємо, 16 лютого Міністерство юстиції заявило про втрату чинності порядку евакуації припаркованих з порушеннями автомобілів від 16 липня 2008 року.

Порядок втратив чинність на підставі спільного наказу Головного управління транспорту міськадміністрації та Головного управління МВС у Києві.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Регіональні новини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Той, хто проявляє жалість до ворога, безжалісний до самого себе”
Френсіс Бекон

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.