Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Карантин об’явлено ще в одній області

Охорона здоров`я Регіон: Кіровоградська область 12540 переглядів

Опубліковано - 5.11.2009 15:46 | Всі новини | Версія для друку

Карантин об’явлено ще в одній області
Карантин об’явлено ще в одній області
Голова Кіровоградської облдержадміністрації Володимир Мовчан підписав розпорядження про введення з 4 листопада на території області карантинних заходів по грипу та гострих респіраторних інфекціях.

Про це повідомили в Управлінні у справах преси та інформації Кіровоградської ОДА.

Рішення прийнято у зв’язку зі зростанням захворюваності на сезонний грип та ГРВІ, рівень яких майже досяг епідемічного порогу (45,4 на 10 тисяч населення) і на 4 листопада становить 44,2 особи на 10 тисяч населення.

Також губернатор підписав розпорядження про виділення коштів з резервного фонду обласного бюджету в сумі 99,9 тис. грн. на проведення заходів по недопущенню розповсюдження захворювань.

Кошти, зокрема, передбачені на виготовлення засобів індивідуального захисту з медичної марлі в обсязі 151,5 тис. м, яку ОДА безоплатно отримала з державного матеріального резерву

Тим часом, прем'єр Юлія Тимошенко відкрила таємницю: звідки в Україну пришла інфекція. Вона заявляє, що епідемія грипу прийшла в Україну з країн Європи.

Про це вона заявила сьогодні на нараді в Чернівецькій облдержадміністрації з питань боротьби з епідемією грипу.

«Чому західні області у нас опинилися в найбільш складній ситуації – тому що на момент, коли у нас починалася епідемія, в країнах – членах ЄС вже від встановленого грипу A/H1N1 померли 250 осіб», - сказала Тимошенко.

Вона підкреслила, що в сусідніх з Україною країнах спалахи грипу почалися раніше, ніж в Україні. «Тому постраждали західні регіони», - сказала Тимошенко.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Охорона здоров`я»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація або спільнота людей, що не використовуватиме свій інтелект, уважається за тварин, котрі не мають інтелекту взагалі. Таких людей можна використовувати як робочу худобу або матеріал залежно від вибору чи уподобань”
Таємна доктрина так званої «Більдерберзької групи»

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.