Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Луцьку п’яний даішник задрімав за кермом після скоєної ним ДТП

Надзвичайна подія Регіон: Волинська область 16520 переглядів

Опубліковано - 13.11.2009 19:03 | Всі новини | Версія для друку

“Героя” пригоди за шкірки витягли колеги
“Героя” пригоди за шкірки витягли колеги
Дорожньо-транспортна пригода, головною дійовою особою якої став п’яний даішник у службовій формі, сталася сьогодні в обласному центрі.

Близько 10-ї години ранку навпроти приміщення риббази, що на вулиці Конякіна у Луцьку, даішник (судячи із форми одягу) приватним автомобілем BMW виїхав на тротуар та втаранився у паркан однієї із житлових багатоповерхівок. На місце пригоди відразу прибуло два автомобілі працівників дорожньо-патрульної служби. інформують «Волинські новини».

Водій BMW був добряче «під мухою», адже після скоєного навіть не зміг самотужки вийти з авто і навіть задрімав за кермом. Молодого порушника виводили із машини працівники автоінспекції. При цьому вони емоційно висловлювали своє невдоволення вчинком колеги. До того ж поруч перебували репортери місцевих ЗМІ, які фіксували подію з допомогою відеокамери та фотоапарата.

На щастя, обійшлося без людських жертв. Винуватець автопригоди також не отримав травм.

Очевидці розповіли, що перед тим, як ввігнатися у металевий паркан, «страж порядку» добряче попетляв проїжджою частиною і цілком ймовірно міг спровокувати аварію з більш сумними наслідками. А мешканці будинку, до якого належить металева загорожа, схвильовані іншим: хто тепер відремонтує пошкоджене.

Начальник сектору моніторингу, юридичного забезпечення та зв’язків з громадськістю УДАІ Віктор Главічка повідомив, що наразі винуватець ДТП доставлений на експертизу для виявлення рівня вмісту алкоголю в крові. Проте його співробітники, які були на місці події засвідчили: неозброєним оком було видно, що 22-річний сержант, який працював в органах усього кілька місяців, був п’яний.

«ДТП оформили, взяли свідчення, наразі проводиться службове розслідування. Працівник однозначно буде звільнений з органів МВС», – заявив Віктор Главічка.

Працівники ДАІ підтвердили, що BMW чорного кольору, яким намагався кермувати сержант, був зареєстрований на його батька. «Колишній» даішник о 7 годині ранку здав нічну зміну – саме тому на горе-водію була службова форма.
Металева загорожа врятувала дитячий майданчик
Металева загорожа врятувала дитячий майданчик

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Надзвичайна подія»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Сила уряду тримається на невігластві народу, і він знає це і тому завжди буде боротися проти просвітництва. Час нам зрозуміти це”
Лев Толстой

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.