Аратта - На головну

5 травня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Сіамські близнюки Кучми. Ющенко і мільйонери-регіонали знову одностайні

Охорона здоров`я 6688 переглядів

Опубліковано - 24.11.2009 12:12 | Всі новини | Версія для друку

Сіамські близнюки Кучми. Ющенко і мільйонери-регіонали знову одностайні
Сіамські близнюки Кучми. Ющенко і мільйонери-регіонали знову одностайні
Нині стало очевидним, що стан української медицини навряд чи насправді цікавить і Президента, і його ідейного близнюка, мільйонера-нардепа Віктора Януковича. Воно й не дивно - вони ж самі, якщо щось трапиться, - лікуються за кордоном.

До цього тижня у нас була офіційна позиція підтримати подолання вето на закон про виділення 1 млрд. грн. для боротьби з епідемією грипу, але після того, як з'явилися дві серйозні обставини, рада фракції буде приймати рішення щодо доцільності проведення та участі в цій позачерговій сесії.

Таку думку висловив народний депутат України від фракції Партії регіонів Михайло Чечетов.

"Зараз все більше з'являється інформації в різних серйозних джерелах про те, що масштабність захворювань була перебільшена - це нібито придумали політтехнологи БЮТ для того, щоб відмазати їх від бруду, пов'язаної з педофілією і з убивством людини, до якої вони вляпалися по самі вуха. Щоб якось відмазатися, політтехнологи БЮТ ініціювали акцію, пов'язану з поширенням чуток про масштабність епідемії ", - додав політик.

За його словами, днями з'явилася ще одна обставина, яка змушує замислитися, чи потрібно долати вето на закон про виділення 1 млрд. грн. для боротьби з епідемією грипу.

"На засіданні уряду Тимошенко і Луценко публічно звинуватили МОЗ і особисто міністра Князевича в тому, що вони на лікарських препаратах розікрали сотні мільйонів гривень. Це не Янукович сказав, а Тимошенко. Тепер виникає запитання: навіщо їм давати ще мільярд - щоб вони ще й ці гроші розікрали або щоб Тимошенко пустила їх на піар-акції? ", - підкреслив М.Чечетов.

Він зазначив, що Тимошенко повинна спочатку виконати закон про підвищення соціальних стандартів, "а потім нехай повернуть сотні мільйонів гривень, про які вони говорили, і ці гроші нехай пускають на боротьбу з подальшими епідеміями грипу".

"З огляду на обставини, що відкрилися, я не виключаю, що рада фракції ще раз повернеться до цього питання, щоб більш детально розглянути позиціонування щодо нього. Що стосується моєї точки зору, то зараз вето долати не можна", - резюмував нардеп.

Ще більш відвертою була Ганна Герман-Стеців. "Думаю, що один мільярд гривень не можна викидати на епідемію, якої не існує. Треба, щоб гроші були передані на підвищення зарплат та пенсій. Тому, скоріш за все, в четвер ми не будемо голосувати за подолання вето Президента". - заявила вона.

Замість післямови. Наразі, спалах епідемії грипу та ГРВІ в Україні підтвердив беззаперечний і невтішний факт: українські лікарні обладнані морально застарілим медичним устаткуванням, і якби цього не було, українці б не сплатили сотнями життів за примхи й клептоманію вітчизняних "обраних" і поставлених ними на посади чиновників.

Нагадаємо, зазначені гроші уряд призначав не тільки на закупівлю ліків, а й вкрай необхідного устаткування, зокрема, діагностичних лабораторій, обладнання для реанімаційних відділень. При тому, підкреслимо окремо, ці гроші, умовно кажучи, віртуальні, тобто, вони не призначалися для випуску у вільний обіг. Це означає, що товарна форма цих грошей, навіть емісійних, навряд чи б вплинула на здешевлення покупної здатності гривні.

А що ж пропонують проФФесіонали Лідера? А вони пропонують по-суті залишити українців без повноцінної медичної допомоги, кинувши ці фантики у виляді панської милостині убогим. До речі, милостині, яка зробить багатих ще багатшими, а бідних - біднішими.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Охорона здоров`я»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Слово, що йде від серця, проникає в серце”
Нізамі

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.