Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- під час англо-бурської війни (Південна Африка) в 1899-1902 роках, командир одного з загонів бурів українець Юрій Будяк, врятував від розстрілу одного молодого англійського журналіста. Згодом останній допоміг Ю.Будяку вступити до Оксфордського університету. В 1917 році Ю.Будяк працює в уряді Української Народної Республіки. В 1943 році Юрій Будяк помирає в радянському концтаборі. Англійського журналіста звали .... Уїнстон Черчілль....
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


З життя недоторканних. Шуфрич “аргументував” Луценку кулаком

Скандал 4862 перегляди

Опубліковано - 12.12.2009 12:32 | Всі новини | Версія для друку

З життя недоторканних. Шуфрич “аргументував” Луценку кулаком
З життя недоторканних. Шуфрич “аргументував” Луценку кулаком
Публічна сварка нардепа-регіонала Нестора Шуфрича з Міністром внутрішніх справ Юрієм Луценком показала справжнє обличчя Партії регіонів: коли немає що сказати - розпочинаються “пацанські розборки”. У стилі Пивновки, де проходив кримінальний вишкіл ефективний Лідер.

Під час перерви в ефірі програми «Шустер Live» депутат-регіонал Нестор Шуфрич вдарив в обличчя міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.

Про це повідомила начальник Департаменту зв’язків із громадськістю МВС Інна Кисіль.

За словами Кисіль, коли Луценко виходив зі студії під час перерви, до нього зі спини підскочив Шуфрич і вдарив кулаком в обличчя.

«Шуфрич почав провокувати Юрія Віталійовича і кричати «Юра, давай», щоб продовжити бійку», - сказала Кисіль.

Міністр відповів регіоналу: «Коли знімеш депутатську недоторканість, тоді поговоримо як мужики. А зараз об тебе марати руки не збираюся».

Наразі, за словами Кисіль, Луценко залишив студію програми.

Повідомимо, що під час програми Луценко посварився із Шуфричем у студії через особистісні образи регіонала на адресу міністра МВС.

«Щодо вашої дурнуватої звички клеїти лейби, то Нестор Іванович, будьте обережні, бо потім всі обвинувачення падають на дітей», - попередив Луценко роздратованого депутата і продовжив: «Щоб після випускного балу чийсь син не потрапляв з алкогольним отруєнням до лікарні. А замість читати якісь папірці, краще прочитайте, як ви побили свою дружину, з переломом щелепи в Закарпатті».

Шуфрич пообіцяв відповісти «як мужик» після передачі, не в студії.

До речі, інформація про побиття Шуфричем колишньої дружини не є ексклюзивом від Луценка. Про цю історію розповіла стаття з газети "Корзо" від 14 травня 1998 року, надрукована в Ужгородському виданні "РІО-ІНФОРМ", в якій й розповідається про побиття Шуфричем його дружини, кількаразової переможниці міжнародних конкурсів краси:

"…Ми вже повідомляли про те, що у відділення щелепно-лицьової хірургії однієї з лікарень обласного центру з тяжкими і численними ушкодженнями потрапила дружина "новоспеченого" народного депутата України Нестора Шуфрича - Наталія Ворона-Шуфрич.

Факт звірячого побиття неодноразової переможниці конкурсів краси повністю підтверджується історією хвороби, висновками судово-медичної експертизи про нанесення їй побоїв середньої тяжкості. З непередбачуваними наслідками для здоров'я та зовнішності - адже лікування ще триває.

Журналісти незалежного тижневика "Корзо" зв'язалися з адвокатом Юрієм Анісімовим. E результаті з'ясувалося, що винним у нелюдському побитті Наталії Вороної-Шуфрич є не хто інший, як її тодішній чоловік - Нестор Шуфрич".

Картина, як її змальовано у тижневику, виглядала так: "Нестор Шуфрич, який взагалі відрізняється непоганою фізичною підготовкою, завдав беззахисній жінці близько 10 ударів у голову, при цьому Наталя змогла тільки прикривати руками обличчя.
У результаті цієї жорстокої розправи їй було завдано чисельних тілесних пошкодженнь: закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, гематома потиличної області, численні травми рук, гематома правого передпліччя і перелом нижньої щелепи зліва...

Навіть не намагаючись надати їй першу допомогу, Шуфрич дозволив покаліченій жінці самій викликали собі таксі і поїхати в міськлікарню, де їй надали кваліфіковану медичну допомогу і одразу госпіталізували.

30 квітня 1998 року, ледве зумівши піднятися з лікарняного ліжка, Наталія Ворона-Шуфрич звернулася з офіційною заявою в Ужгородський міськвідділ міліції, дала детальні пояснення про обставини її побиття Нестором Шуфричем...".

Відомо також, що нардеп Геннадій Москаль звертався у правохоронні органи щодо результатів розслідування цієї справи, однак про результат свого звернення він чомусь не поінформував громадськість.

Сам Шуфрич, коли виникнув цей скандал, сказав, що ця інформація нібито була спростована практично одразу, після скандальної публікації.

Щоправда, знайти підтвердження слів відомого нардепа-регонала нам, наразі, не вдалося.

Якщо Нестор Шуфрич нам такі надасть - ми їх залюбки оприлюднемо.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ми розпалюємо вогонь творящий. Якщо він гріє – хай. Втручатися не можемо, бо будь-яке насилля, навіть во ім’я істини, неминуче породить дисгармонію”
Олесь Бердник

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.