Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У КМДА планують повернути бізнес на евакуаторах

Самоврядування Регіон: м.Київ 7079 переглядів

Опубліковано - 23.12.2009 17:59 | Всі новини | Версія для друку

У КМДА планують повернути бізнес на евакуаторах
У КМДА планують повернути бізнес на евакуаторах
Перший заступник голови Київської міськдержадміністрації Ірена Кільчицька запевняє, що з 2010 року в Києві поновиться евакуація автомобілів, які припарковані з порушенням правил.

Про це Кільчицька заявила сьогодні на брифінгу.

«На вулиці Києва повертаються евакуатори. Крім того, ухвалене рішення постановою Кабінету міністрів про активізацію блокування коліс. І після Новорічних свят ви все це спостерігатимете. І вам легше буде паркуватися, і не буде цих випадків, коли хтось десь припаркується, і перекриє рух пів-міста, як це було на вулиці Воровського», - сказала вона.

Кільчицька повідомила, що займатися евакуацією буде ДАІ – інспектори складатимуть протоколи і ухвалюватимуть рішення про евакуацію, але встановлювати і контролювати ціни на послугу будуть КМДА і КП «Київпарксервіс».

Разом із тим, за її словами, письмово договір про спільну роботу «Київпарксервісу» і ДАІ ще не підписаний, і більше того, деякі нюанси із цього приводу ще з`ясовуватимуться у суді, який відбудеться днями. Причому, Кільчицька безпосередньо планує взяти участь у цьому судовому засіданні.

«Домовлятимемося в суді і переконуватимемо. Але ДАІ гіпотетично і теоретично - за поновлення евакуації. Є деякі законодавчі розбіжності у нас із ДАІ. І ми збираємося врегулювати це, здається, завтра у суді», - розповіла вона.

Кільчицька повідомила, що вартість евакуації залишиться на колишньому рівні, коли евакуацією займався «Київпарксервіс».

На запитання, чи дійсно евакуація буде поновлена після Новорічних свят у зв`язку з судовими розглядами, Кільчицька відповіла: «Я не сподіваюся (що буде поновлена – УНІАН). Я це точно знаю».

Як повідомлялося раніше, 16 лютого 2009 року в прес-службі Міністерства юстиції поінформували, що втратив силу Порядок затримання і зберігання евакуйованих з вулиць столиці автомобілів. За даними Мінюсту, відповідний наказ був виданий 13 лютого з метою приведення у відповідність з вимогами чинного законодавства вищезазначеного порядку. Відповідно до статті 2652 Кодексу України про адміністративні правопорушення, Порядок тимчасового затримання і зберігання транспортних засобів на спеціальних майданчиках і стоянках повинен визначатися Кабінетом міністрів України.

Після заяви Мінюсту евакуатори припинили роботу на території Києва.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Самоврядування»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо ви хочете, щоб життя посміхалося вам, подаруйте йому спочатку свій гарний настрій ”
Бенедикт Спіноза

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.