Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- українська мова посіла друге місце в світі за мелодійністю після італійської. Також її визнали третьою найкрасивішою мовою в світі за такими критеріями, як фонетика, лексика, фразеологія та побудова речень після французької та перської мов на мовному конкурсі, що пройшов у Парижі в 1934 році...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


В Севастополі удвічі збільшили квартплату

Регіональні новини Регіон: м.Севастополь 10403 перегляди

Опубліковано - 12.09.2006 17:47 | Всі новини | Версія для друку

В Севастополі удвічі збільшили квартплату
В Севастополі удвічі збільшили квартплату
У Севастополі сесія міської ради сьогодні ухвалила рішення практично удвічі збільшити тарифи на квартплату і зробити їх диференційованими.

На запропоноване міською державною адміністрацією рішення проголосували 42 депутати, а 19 депутатів із фракції комуністів, фракції ПСПУ „Блоку Сергія Іванова за Севастополь” і кілька позафракційні не підтримали цього рішення.

Згідно з ухваленим рішенням відтепер вводяться 15 диференційованих тарифів залежно від стану і якісних характеристик житлових будинків. В одноповерхових будинках за один квадратний метр житла платитимуть від 44 копійок (дотепер в Севастополі за 1 квадратний метр платили 23 коп. – ред.), максимальна ціна - в будинках, обладнаних ліфтами, для квартир вище першого поверху у 7-8-поверхових будинках - 56 копійок за квадратний метр. Кожний власник квартири укладатиме договір з житловими підприємствами.

Крім того для малозабезпечених громадян буде впроваджено так званий соціальний тариф, який розповсюджуватиметься приблизно на 40 тисяч абонентів.

Як повідомлялося з посиланням на начальника головного управління житлово-комунального господарства Севастопольської міської державної адміністрації Володимира Хибученка, 1 кв. м житла „в Сімферополі коштує 50 копійок, в Ялті, Київської області - 60 копійок, Києві, Дніпропетровську - 45 копійок, Донецьку, Рівненській області - 57 копійок, Івано-Франківську - 62 копійки, Кіровограді - 30 копійок, Черкасах - 89 копійок”.

4 липня в Севастополі в середньому удвічі були збільшені тарифи на ряд послуг комунальних підприємств міста. Окремими рішеннями сесія Севастопольської міської ради тоді затвердила нові тарифи на тепло- і водопостачання.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Регіональні новини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Скільки рабів, стільки ворогів”
Сенека

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.