Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Донеччани вважають незаконним підвищення тарифів на комунальні послуги

Регіональні новини Регіон: Донецька область 9833 перегляди

Опубліковано - 12.09.2006 21:30 | Всі новини | Версія для друку

Донеччани вважають незаконним підвищення тарифів на комунальні послуги
Донеччани вважають незаконним підвищення тарифів на комунальні послуги
З 1 жовтня за комунальні послуги мешканці Донецька платитимуть вдвічі більше. Підняли тарифи через збільшення ціни на газ.

У мерії кажуть: якщо вартість комунальних послуг не змінити, місто взимку взагалі може залишитися без тепла й гарячої води.

Городяни збираються оскаржувати в суді таке рішення.

Люди зібрали майже три тисячі підписів проти необґрунтованого збільшення тарифів. Але представників громадської ради навіть не пустили до стін мерії на слухання, не надали документів, які б економічно пояснили збільшення ціни на комунальні послуги.

Ярославна Гутченко, заступник голови Донецької обласної організації "Громадський контроль": "Ми будемо ініціювати судовий позов. Рішення міськради незаконне, оскільки не було громадських слухань, чого вимагає законодавство. Ми будемо вимагати виступу на сесії та доказів того, що тарифи підвищено обґрунтовано".

Микола Левченко, секретар Донецької міської ради: "Сьогодні ціна на газ складає приблизно 600 грн. за 1000 кубометрів. У відповідності із підвищенням цін на газ, "Газ України" вимагає від нас перегляду тарифів. Цей лист, як й інші, отриманні від енергопостачальних кампаній, стали причиною розгляду цього питання на сесії міськради".
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Регіональні новини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

В цілому, люди працюють більш напружено й більш інноваційно, якщо їх не примушують. Зовсім інша картина там, де їм жорстко вказують, що робити”
Соічіро Хонда

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.