Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Києві - звалища ялинок та купи зламаних дерев, тротуари та автошляхи - завалені снігом. Це “працює” ефективна команда клептоманів

Добробут Регіон: м.Київ 5601 перегляд

Опубліковано - 3.01.2010 16:18 | Всі новини | Версія для друку

У Києві - звалища ялинок та купи зламаних дерев, тротуари та автошляхи - завалені снігом. Це “працює” ефективна команда клептоманів
У Києві - звалища ялинок та купи зламаних дерев, тротуари та автошляхи - завалені снігом. Це “працює” ефективна команда клептоманів
Незважаючи на обіцянки столичної влади розчистити Київ від снігових завалів та зламаних дерев до Нового року, місто так і залишилося неприбраним.

Всюди у столичних дворах та на тротуарах лежать великі купи зламаних гілок та дерев, вказує "Українська правда"

Крім того, нерозчищеними від снігу залишилися тротуари та практично всі місцеві проїзди та узбіччя основних автомагістралей.

Неподалік від ринків лежать купи ялинок, які не продали перед святами. Подекуди залишилися цілі ялинкові базари з кількома десятками зрізаних дерев. Біля них вже немає ні продавців, ні охорони.

Комунальників та снігоочисної техніки також невидно. Розчищеними лишають лише головні автошляхи столиці. Проїздні шляхи в районах містата під`їздні дороги до чисельних супермаркетів перетоврилися на випробувальний майданчик для позашляховиків та виробників зимових шин.

Як відомо, перед святами перший заступник голови КМДА Денис Басс заявив, що до нового року столичні комунальники ліквідують усі наслідки негоди, зокрема, розчистять снігові замети та приберуть зламані дерева.

Також він повідомив, що доручив окрім поточної ліквідації наслідків снігопаду, розглянути кожну скаргу окремо та направити групи фахівців за відповідними адресами.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Добробут»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Не знаючи минулого, неможливо зрозуміти справжній сенс сьогодення і мету майбутнього ”
Максим Горький

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.