Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- українська мова посіла друге місце в світі за мелодійністю після італійської. Також її визнали третьою найкрасивішою мовою в світі за такими критеріями, як фонетика, лексика, фразеологія та побудова речень після французької та перської мов на мовному конкурсі, що пройшов у Парижі в 1934 році...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Ющенко веде переговори з чотирма кандидатами, які про це й не здогадуються

Вибори-2010 6628 переглядів

Опубліковано - 4.01.2010 16:08 | Всі новини | Версія для друку

Ющенко веде переговори з чотирма кандидатами, які про це й не здогадуються
Ющенко веде переговори з чотирма кандидатами, які про це й не здогадуються
Президент, кандидат в Президенти Віктор Ющенко заявляє про ведення переговорів з 4 кандидатами в Президенти про висунення єдиного кандидата в Президенти.

Про це повідомив представник Львівської обласної державної адміністрації із засланням на заяву Ющенка під час зустрічі з виборцями в Моршині (Львівська область).

«Такі переговори ведуться», - процитував він слова Ющенка.

Зокрема, переговори ведуться з лідером громадської організації «Громадянська позиція», Анатолієм Гриценко, лідером Української народної партії Юрієм Костенком, лідером партії «Свобода» Олегом Тягнібоком і лідером партії «Фронт змін» Арсенієм Яценюком.

«Думаю, що завершальний тиждень перед виборами буде ключовим в цих переговорах», - сказав Ющенко.

Він сказав, що у зв’язку з тим, що деякі кандидати в Президенти ведуть свою виборчу кампанію з прицілом на вибори місцевих рад 2010, то вони не можуть дуже рано заявити про підтримку іншого кандидата в Президенти.

Між тим, лідер “Фронту змін”, кандидат в президенти Арсеній Яценюк не збирається знімати свою кандидатуру на користь будь-якого іншого кандидата на пост глави держави.

Про це він заявив сьогодні журналістам, коментуючи заяву Президента України Віктора Ющенка, що ведуться переговори з 4 кандидатами про можливість висунення єдиної кандидатури.

“Я зніматися не збираюся (з виборчих перегонів)”, - сказав він. Яценюк наголосив, що якщо хтось з кандидатів готовий зняти свою кандидатуру на його користь, то він готовий вести про це переговори. При цьому, додав він, жодних інших переговорів про підтримку чиєїсь іншої кандидатури з ним особисто не проводилися.

В свою чергу Лідер ВО “Свобода”, кандидат у президенти Олег Тягнибок теж спростував заяву чинного Президента щодо ведення переговорів про підтримку єдиного кандидата.

За словами Тягнибока, йому дивно було зі ЗМІ довідатись про таку заяву Президента. “Я востаннє спілкувався з паном Ющенком років 5 тому”, – сказав лідер ВО “Свобода”. Він додав, що жодних навіть натяків на подібні переговори на сьогодні не було.

За словами Тягнибока, виборчий процес часто пов’язаний з маніпуляцією свідомістю людей, але “говорити відверту брехню – це якась істерія, паніка наприкінці кампанії, спроби підняти свій рейтинг”.

Анатолій Гриценко також заявив, що не веде й не вів жодних переговорів із Ющенком.

"У черговий раз Президент сказав неправду», - спростував він заяву чинного глави держави. Як наголосив Гриценко, "переговорів з ним і його штабом не було, немає і не буде щодо об’єднання".
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2010»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Хто не знає свого минулого, той не вартий свого майбутнього. Хто не шанує видатних людей свого народу, той не вартий пошани”
Максим Рильський

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.