Аратта - На головну

28 квітня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Бердичів (Житомирська область) в костьолі Святої Варвари 14 березня 1850 року місцева красуня Евеліна Ганська була повінчана з Оноре де Бальзаком. В цьому ж містечку тривалий час жив Фредерік Шопен, окрім написання музики, він також керував роботами по реставрації тамтешнього органу...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Литвин відчуває, що без Майдану цього разу не обійдеться

Вибори-2010 6186 переглядів

Опубліковано - 14.01.2010 16:59 | Всі новини | Версія для друку

Литвин відчуває, що без Майдану цього разу не обійдеться
Литвин відчуває, що без Майдану цього разу не обійдеться
Кандидат у Президенти України, голова Верховної Ради України Володимир Литвин вважає, що Україні під час виборів 2010 року загрожує повторення сценарію 2004 року у важчому варіанті.

Як повідомила прес-служба Литвина, про це він заявив сьогодні на зустрічі з мешканцями Луцька.

«Як мало хто, я знаю, що означає криза як та, що ми пережили у 2004-у. Тоді я взяв на себе відповідальність і зробив все, щоб не допустити громадянської війни в країні. Сьогодні, я звертаюся до всіх політиків, щоб вони не спекулювали майданами. Кандидати, які задля власної вигоди роздмухують конфлікти, наражаючи людей на небезпеку, не мають морального права претендувати на підтримку громадян», - сказав Литвин.

Він зауважив, що сьогодні українське суспільство розсварене і роз’єднане, і з кожним днем нагнітається те, що розділяє країну. За його словами, насамперед, треба говорити про те, що об’єднує, що консолідує, але щоб вести таку роботу, треба мати “мізки, сталеві нерви, колосальне терпіння і ставити інтереси людей вище за все».

Литвин також застерігає від можливих фальсифікацій на виборах. «Нові лазівки у виборчому законодавстві з’явилися у результаті голосування двох фракцій – Януковича і Тимошенко. Тепер одні оформляють «мертві душі» у якості виборців, інші – організовують масове голосування на дому», - сказав він.

Литвин вважає, що вільне волевиявлення громадян може бути викривлене шляхом підробки бюлетенів, протоколів виборчих комісій і підкупу виборців.

Як відомо, громадяни вийшли у 2004 році на Майдан на знак протесту проти тотальних фальсифікацій народного волевиявлення організованих штабами кандидата у Президенти Віктора Януковича, що знайшло підтвердження у судовому засіданні Верховного Суду України.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2010»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ми захоплюємося старовиною, але живемо сучасністю ”
Овідій

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.