Аратта - На головну

10 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Хроніки вільного вибору. Столичні регіонали реалізують партійні настанови

Вибори-2010 Регіон: м.Київ 5532 перегляди

Опубліковано - 17.01.2010 18:31 | Всі новини | Версія для друку

Хроніки вільного вибору. Столичні регіонали реалізують партійні настанови
Хроніки вільного вибору. Столичні регіонали реалізують партійні настанови
У трьох районах столиці зафіксували порушення виборчого законодавства.

На виборчій дільниці №103 в Оболонському районі м.Києва член виборчої комісії від Партії регіонів видавала бюлетені для голосування людям, яких не було у списку виборців цієї дільниці.

Таку інформацію отримав Київський штаб кандидата у Президенти України Юлії Тимошенко, інформує INTV прес-служба фракції БЮТ у Київраді.

Так, на виборчій дільниці №103 виявлено факт отримання бюлетеня сторонньою особою, яка не входить до списку виборців на цій дільниці. Це з’ясувалось, коли один з виборців, прийшовши голосувати, побачив чужий підпис навпроти свого прізвища у списку виборців.

Також під час голосування на виборчій дільниці №76 виборчого округу №221 (Святошинський район м.Києва) було помічено громадянина України, який вкинув у виборчу скриньку одразу декілька бюлетенів. Представниками виборчої комісії було складено відповідний акт та повідомлено правоохоронні органи, проте порушнику вдалося зникнути. Рішенням комісії, виборча скринька, у яку було вкинуто бюлетені, в подальшому не використовується для голосування.

Протягом дня до Київського штабу Тимошенко надходять повідомлення від киян - мешканців окремих будинків, яким представники Партії регіонів пропонують підвезення до виборчої дільниці спеціальним транспортом. Зокрема, біля виборчої дільниці №30 на вул. Єреванській, 3А (Соломянський район м.Києва) активістам БЮТ вдалося сфотографувати один з таких автомобілів, який неодноразово підвозив громадян до вказаної виборчої дільниці. Згідно із законом, такі дії є спробою підкупу виборців.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2010»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Мале знання віддаляє від Бога, велике - приводить до Нього знову ”
Ф. Бекон, англійський філософ

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.