Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Херсонські мільйонери цинічно користуються патріотичними ідеями

Народний Вісник Регіон: Херсонська область 11795 переглядів

Опубліковано - 2.02.2010 04:43 | Всі новини | Версія для друку

Сергій Кириченко відстоює національні інтереси українців
Сергій Кириченко відстоює національні інтереси українців
У місті Херсоні команда відомого місцевого алюмінієвого магната Андрія Путілова не приховуючи використовує патріотичні настрої в суспільстві.

Нещодавно вони довели свою повну неспроможність генерувати будь які ідеї. Тому вони вдалися до банального плагіату методів роботи та політичної агітації у свого основного конкурента на виборах голови м. Херсон 30 травня 2010 року – Сергія Кириченка.

Вже понад 20 років Сергій Кириченко відстоює національні інтереси українців взагалі, та херсонців зокрема. Також профспілка "Народний контроль", яку очолює Кириченко, стоїть на засадах слов’янської єдності. У місті Херсон проживає понад 130 національностей, проте слов’янське населення складає переважну більшість (90%), і це не можна не враховувати!

Як відомо, нас, слов’ян об’єднує потяг до правди та відчуття справедливості. Саме тому гасло «Ми – за правду! Ми – за Херсон!» було обрано слов’янським кандидатом.
Олігарх Андрій Путілов мавпує патріотичні гасла
Олігарх Андрій Путілов мавпує патріотичні гасла
Через два тижні після появи гасла Сергія Кириченка у інформаційному просторі на газетних розкладках, через які роздаються «безкоштовні» агітаційні матеріали місцевого олігарха Андрія Путілова, з’явився напис «Правду – херсонцям». На його сайті та в газетах не має жодної згадки про «Правду – херсонцям!». Поки що, але ми очікуємо їх появу у найближчому часі.

Здається, що олігархи розуміють, що дешевими обіцянками золотих гір людей не купити, тому і вдаються до таких дешевих та злодійських трюків як-то використання не своїх патріотичних гасел, на які існує соціальне замовлення в Херсоні. Ганьба, дешевим популістам!
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Народний Вісник»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Почуття єдності нації неможливе без поваги до себе…”
Гарріет Бічер-Стоу

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.