Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Зима у столиці. Космос шукає крайніх

Самоврядування Регіон: м.Київ 7394 перегляди

Опубліковано - 2.02.2010 15:56 | Всі новини | Версія для друку

Зима у столиці. Космос шукає крайніх
Зима у столиці. Космос шукає крайніх
Мер Києва Леонід Черновецький звернувся до прокуратури з проханням покарати керівників районів, які не змогли вчасно прибрати вулиці столиці від снігу та льоду.

Про це повідомила прес-служба КМДА.

«Цієї зими Київ, як і більшість міст Європи, стикнувся з небувалою за 20 років ситуацією та став заручником несприятливих погодних умов. Синоптики попереджають, що така погода протримається до середини березня. Але, тим не менш, ці події стали красномовним показником рівня готовності столичних районів до організації роботи усіх служб в надзвичайних умовах. І, як наслідок, від безконтрольної поведінки керівництва райдержадміністрацій, від їх неспроможності та безвідповідальності страждають сьогодні усі кияни. І це в той час, як кожен голова району, який називає себе господарником, повинен особисто контролювати кожну пішохідну доріжку у кожному дворі», – заявив Черновецький.

Міський голова закликав киян продовжувати телефонувати до Call-центру і надавати актуальну інформацію про бездіяльність голів своїх районів. Мер пообіцяв особисто контролювати надходження звернень від мешканців та вжити відповідних заходів щодо безвідповідальних керівників районів з найгіршою статистикою.

«Я звернувся до прокуратури міста з проханням покарати керівників районів, які безвідповідально поставилися до своїх обов’язків і знехтували безпекою киян. Крім того, відсьогодні я зобов’язую усіх голів РДА присвячувати більшу половину свого робочого дня питанню очищення вулиць та дворів від снігу й льоду. Щодня кожен районний керманич повинен доповідати мені про ситуацію в межах району. Кожного ранку усі комунальні підприємства повинні надавати мені свіжі дані щодо очищених від снігу площ –зупинок громадського транспорту, підходів до станцій метро, автошляхів. Головному управлінню контролю за благоустроєм даю доручення щоденно складати акти про виявлені порушення і надавати відповідні приписи підприємцям, які відмовляються прибирати закріплені за ними території поблизу закладів торгівлі тощо», – підкреслив мер.

Також Черновецький доручив своєму заступникові Ірені Кільчицькій надати статистичні дані про показники травматизму по усіх районах міста, щоб направити цю інформацію в прокуратуру міста та об’єктивно покарати керівників відповідних районів.

«Я доручив своєму першому заступникові, Анатолію Костянтиновичу Голубченку, підготувати проект рішення Київради про передачу ЖЕКів, які підпорядковані безвідповідальним головам районів та найгірше відпрацювали ситуацію, у безпосереднє керування Київської міської державної адміністрації. Переконаний, що цей крок якісно змінить ефективність роботи житлово-комунальних служб районів та міста в цілому», – зауважив Черновецький.

Від “Аратти”: загальновідомо, що як не міняй місцями складові - сума від того не зміниться.

Імітуючи бурхливу діяльність космічна команда, яка посідає керівні крісла у КМДА, вважає, що кияни дурніші за них і повірять у дешеві побрехеньки.

Насправді ж очевидно, що дерибан у столиці набув воістину космічних масштабів, а чиновники настілоьки захопилися казнокрадством, що "забули" підготуватися до зими.

Саме тому, а не із якоїсь іншої причини, вулиці столиці перетворилися у суцільні ковзанки. І тепер, коли вже ні в кого не залишилося ілюзій щодо столичної влади - Космос відчайдушно намагається влаштувати черговий лохотрон, знайшовши цапів-відбувайлів, а під цю "музику", заодно, й остаточно спрямувати грошові потоки ЖКГ у власні кишені.

Проте, вже варто задуматися кожному киянину, які щен катаклізми принесе нам усім черговий місяць перебування команди космічних клептоманів у владі. А може вже досить "гострих" відчуттів?
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Самоврядування»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ми не знаємо собі ціни, то чого ми варті?”
Микола Левицький

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.