Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Бердичів (Житомирська область) в костьолі Святої Варвари 14 березня 1850 року місцева красуня Евеліна Ганська була повінчана з Оноре де Бальзаком. В цьому ж містечку тривалий час жив Фредерік Шопен, окрім написання музики, він також керував роботами по реставрації тамтешнього органу...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Регіонали протягнули легалізацію виборчого фальсифікату

Влада 3641 перегляд

Опубліковано - 3.02.2010 17:57 | Всі новини | Версія для друку

Регіонали протягнули легалізацію виборчого фальсифікату
Регіонали протягнули легалізацію виборчого фальсифікату
Верховна Рада України ухвалила закон "Про внесення змін до закону України "Про вибори Президента України" (щодо організації роботи виборчих комісій)".

За законопроект, внесений на розгляд ВР першим віце-спікером, депутатом від Партії регіонів Олександром Лавриновичем, проголосували 233 депутати (ПР - 172, БЮТ - 1, НУ-НС - 29, КПУ - 27, Блок Литвина - 0, позафракційні - 4) з 243 зареєстрованих в залі.

З фракції НУ-НС законодавчу ініціативу регіоналів підтримали члени ЄЦ та депутатська група "За Україну", яка контролюється Президентом Віктором Ющенком.

Як повідомлялося раніше, розгляд законопроекту у парламенті відбувався з порушеннями чинного законодавства і Конституції. Зокрема, порявняльну таблицю склали без обов'язкового розгляду к профільному Комітеті, без висновків науково-екпертного управління. Не всі нардепи встигли подати свої поправки до законопроекту, оскільки термін їхньтого подання на момент розляду не витік.

Постатейне голосування законопроекту відбувалося у відсутність кворуму - на табло висвічувалося 206-208 карток нардепів, при необхідних для ухвалення рішення 226.

Попри очевидні порушення процедури ухвалення закону, на Банковій вже заявили, що гарант ухвалить рішення щодо нього вже завтра, як тільки отримає відповідні документи.

"Реально завтра зранку поступає закон і завтра зранку буде рішення. Сьогодні воно фізично не буде, бо правила не змінюються", - сказав журналістам представник Президента у парламенті Ігор Попов.
.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Чим обмеженішим є світогляд людини, чим менше вона знайома з історією, природою і філософією, тим щиріша її прихильність до своєї релігії ”
Людвіг Фейєрбах

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.