Аратта - На головну

10 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Виборів в Україні не буде. Буде тотальна фальсифікація

Вибори-2010 6556 переглядів

Опубліковано - 3.02.2010 21:15 | Всі новини | Версія для друку

Виборів в Україні не буде. Буде тотальна фальсифікація
Виборів в Україні не буде. Буде тотальна фальсифікація
Юлія Тимошенко виступила із заявою з приводу прийняття парламентом поправок у закон про вибори Президента України.

Ми надаємо текст заяви без змін та коментарів:

Заява Юлії Тимошенко з приводу ухвалення змін до Закону "Про вибори Президента України"

Дорогі співвітчизники!

Декілька годин тому у Верховній Раді відбулася екстраординарна подія. За три дні до президентських виборів в Закон "Про вибори Президента України" були внесені зміни, які повністю руйнують вибори Президента. Роблять їх фальшивими, нечесними, неконтрольованими.

Це зроблено тому, що Янукович не вірить у свою перемогу, і тільки через фальсифікацію хоче здобути результат.

До внесення цих недопустимих змін всі комісії, які проводили вибори, формувалися на рівних: половина комісії Януковичем, половина – мною. І це давало надію, що результати виборів, процес голосування були би проконтрольованими.

Але внесенням змін до Закону, які відбулися з порушенням всіх регламентних норм, по суті, з руйнацією парламентаризму, сьогодні цей паритет, ця рівність в правах контролю за виборами повністю зруйновані. І тепер на базі цього Закону можна викидати без суду і слідства члена виборчої комісії і робити виборчі комісії тільки на базі представників одного кандидата.

Я думаю, що це ставить під загрозу проведення виборів і це начисто руйнує демократію в державі. Це повністю руйнує вибір людей, який вони зобов’язані робити на президентських виборах.

Я буду зараз вживати надзвичайних заходів. Перш за все, я звертаюся до Президента України. Якщо він відчуває, що він є гарантом Конституції, якщо він відчуває, що він несе відповідальність за продовження розвитку демократії в нашій державі – на цей Закон треба терміново накласти вето. Якщо вето не буде накладено, я буду вважати, що Президент є учасником всіх цих процесів по руйнації чесних виборів.

Буквально за декілька годин я запросила послів країн Великої вісімки. Завтра я запрошу послів всіх країн світу, які представлені в Україні, для того, щоб поінформувати їх про те, що з моменту підписання Закону, який сьогодні був прийнятий в парламенті, більше в країні виборів немає. І вони вже не будуть мати значення, тому що все буде сфальсифіковано, від першої до останньої цифри. Крім того, завтра я буду скликати на прес-конференцію представників засобів масової інформації, які представляють інші держави.

Я хочу, щоб весь світ знав, хто і на яких підставах руйнує народжені паростки демократії в Україні. Я хочу, щоб весь світ знав, що чесним виборам в Україні прийшов кінець. І хочу щоб світ, так само як і всі громадські організації, всі демократичні люди в нашій державі, дали свою оцінку.

Я буду боротися за те, щоб Закон залишився в тій редакції, в якій він був, і щоб вибори все ж таки в державі відбулися.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2010»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація не помирає від інфаркту, вона помирає тому, що в неї відібрали мову”
Ліна Костенко

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.