Аратта - На головну

7 травня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Сіамські близнюки Кучми. Президент Віктор Ющенко підписав парламентський фальсифікат

Влада 3859 переглядів

Опубліковано - 4.02.2010 15:20 | Всі новини | Версія для друку

Сіамські близнюки Кучми. Президент Віктор Ющенко підписав парламентський фальсифікат
Сіамські близнюки Кучми. Президент Віктор Ющенко підписав парламентський фальсифікат
Президент України Віктор Ющенко підписав Закон України № 1849-VI “Про внесення змін до Закону України “Про вибори Президента України» щодо організації роботи виборчих комісій”.

Про це повідомила прес-служба.

Наразі на офіціальному Інтернет-ресурсі гаранта немає жодних коментарів чи пояснень, які б аргументували цей крок Президента України.

Вчора уся Україна мала нагоду спостерігати як саме відбувалося дійство "ухвалення" закону у парламентській залі. І власне, завдяки голосам ЄЦ та депутатської групи "За Україну", які підконтрольні Банковій, можна було не мати сумнівів, щодо підпису Ющенка.

Як повідомлялося раніше, вчора за законопроект, внесений на розгляд ВР першим віце-спікером, депутатом від Партії регіонів Олександром Лавриновичем, проголосували 233 депутати (ПР - 172, БЮТ - 1, НУ-НС - 29, КПУ - 27, Блок Литвина - 0, позафракційні - 4) з 243 зареєстрованих в залі.

Розгляд законопроекту у парламенті відбувався з порушеннями чинного законодавства і Конституції.

Зокрема, порявняльну таблицю склали без обов'язкового розгляду к профільному Комітеті, без висновків науково-екпертного управління. Не всі нардепи встигли подати свої поправки до законопроекту, оскільки термін їхньтого подання на момент розляду не витік.

Постатейне голосування законопроекту відбувалося у відсутність кворуму - на табло висвічувалося 206-208 карток нардепів, при необхідних для ухвалення рішення 226.

Сьогодні, на прес-конференції, прем'єр Юлія Тимошенко висловила сподівання, що Президент не підпише закон, ухвалений з порушеннями Конституції.

"Але я все ж таки покладаюся на те, що президент цей закон все ж таки не підпише, тому що тоді буде перекреслено все, що і він виборював у 2004 році. Тому я вірю, що цей закон підписано не буде", - сказала Тимошенко
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Найкращий державний устрій для будь-якого народу - це той, який зберіг його як ціле”
Мішель Монтень

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.