Аратта - На головну

10 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Янукович хоче засісти на Банковій на 10 років

Вибори-2010 5255 переглядів

Опубліковано - 4.02.2010 17:24 | Всі новини | Версія для друку

Янукович хоче засісти на Банковій на 10 років
Янукович хоче засісти на Банковій на 10 років
Кандидат у президенти, лідер Партії регіонів Віктор Янукович заявляє, що розраховує на два п’ятирічні строки свого перебування на посту глави держави.

Про це Янукович заявив сьогодні на прес-конференції у Кривому Розі Дніпропетровської області.

«Я розраховую на 10 років», - наголосив він.

Янукович вкотре підкреслив, що стратегія реалізації його президентської програми, метою якої є всебічний розвиток держави, входження України до двадцятки найпотужніших країн світу, підняття рівня життя людей, відновлення і підвищення міжнародного авторитету держави, розрахована до 2020 року.

«Я буду на посту Президента намагатися працювати так, щоб через 5 років не було соромно дивитися людям в очі», - заявив Янукович, відповідаючи на уточнююче запитання, як йому вдасться бути переобраним на другий термін у разі перемоги на нинішніх президентських виборах.

Від “Аратти”: що таке сором у розумінні Януковича та його однопартійців, ми вчергове побачили вчора, коли транслювався процес створення законодавчого фальсифікату.

А який розвиток держави й нашого добробуту очікує у разі, якщо він таки потрапить у кабінет на Банковій - не важко також уявити, споглядаючи Донеччину, де цієї зими, під агітлохотрони, люди замерзали на смерть у власних оселях.

Вочевидь, що Україна, у виконанні влади Партії регіонів, була явно не для цих людей.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2010»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Минуле корисне тільки в тому сенсі, що вказує нам шляхи та засоби до розвитку”
Генрі Форд

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.