Аратта - На головну

12 травня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Київ був найбільшим містом Європи у ХІ сторіччі, в п’ятдесят разів більшим за Лондон, в десять – за Париж. Досяг свого розквіту за Ярослава Мудрого (1010-1054 н.е.), який поріднився з королівськими родинами Франції, Норвегії, Румунії та Польщі. Німецький церковний діяч XІ століття єпископ із Саксонії Титмар Мерзебурзький у своїй «Хроніці» у 1012 - 1018 роках, характеризує Київ як «велике місто, у якому більш 400 церков, 8 ринків, незліченна кількість жителів». На початку ХІ століття теперішня столиця України мала 50 тисяч населення. Для порівняння, у Лондоні на той час мешкало 20 тисяч жителів. Німецький хроніст XІ століття Адам Бременський називав Київ «суперником костянтинопільського скіпетра, найчарівнішої прикраси Греції».
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У ЦВК заявили про можливу відстрочку інавгурації нового президента

Вибори-2010 5361 перегляд

Опубліковано - 9.02.2010 16:31 | Всі новини | Версія для друку

У ЦВК заявили про можливу відстрочку інавгурації нового президента
У ЦВК заявили про можливу відстрочку інавгурації нового президента
Заступник голови Центрвиборчкому Андрій Магера заявив, у разі оскарження результатів виборів у Вищому адміністративному суді України Верховна Рада не має права збиратися на урочисте засідання для приведення новообраного президента до присяги.

"Поки ВАСУ не прийме рішення по суті, то ВР не має права проводити урочисте засідання", - сказав Магера.

При цьому він не відкидає, що розгляд результатів виборів у суді може відстрочити інавгурацію новообраного президента.

Магера повідомив, що 17 лютого - є єдиною крайньою датою, до якої включно ЦВК на своєму засіданні має оголосити офіційні результати виборів президента. Магера також зауважив, що звернення до адмінсудів щодо оскарження результатів виборів на тій чи іншій дільниці не можуть стати причиною відстрочки цієї дати.

Відповідаючи на запитання, чи може звернення до суду одного з кандидатів призвести до третього туру виборів, Магера зазначив: "Кожен з кандидатів має право звернутися до суду в тому випадку, якщо вважає, що існують для цього підстави".

Нагадаємо, Блок Юлії Тимошенко вирішив оскаржити в судах результати голосування у другому турі виборів президента. Про це сьогодні журналістам сказала депутат Верховної Ради, заступник голови фракції БЮТ Олена Шустік.

Заступник глави Секретаріату Президента Ігор Попов вважає безперспективним намір Блоку Юлії Тимошенко оскаржити в судах результати голосування другого туру виборів президента.

Член фракції Партії регіонів Юрій Мірошниченко заявив, що судові позови, якими Блок Юлії Тимошенко має намір домогтися перегляду результатів голосування у другому турі виборів президента, будуть безперспективними.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2010»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Такого безладу ніде немає. Треба, щоб сюди прийшли піночети й навели порядок. Бо в Україні жити соромно. Країна, де не діють закони. Це не демократія, а суцільна вакханалія. У нас безнадійно втрачений етично-моральний стрижень”
Іван Марчук

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.