Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Коаліційні пристрасті. Народні самооборонці у коаліцію з регіоналами не підуть

Влада 3787 переглядів

Опубліковано - 11.02.2010 14:32 | Всі новини | Версія для друку

Коаліційні пристрасті. Народні самооборонці у коаліцію з регіоналами не підуть
Коаліційні пристрасті. Народні самооборонці у коаліцію з регіоналами не підуть
У Луценка вирішили: на часі об’єднання демократичних сил як у парламенті, так і у суспільстві. Нардепам треба, об’єднавшись, мають висунути прем’єра, не пов’язаного з Партією регіонів.

Відповідаючи на численні запитання від журналістів і політиків щодо позиції групи «Народна самооборона» після виборів Президента, Олег Новіков заявив наступне: «9 лютого відбулись збори групи «Народна самооборона» за участю її лідера Юрія Луценка. Ю.Луценко поставив депутатам групи одне-єдине питання: їх особисте ставлення до можливості входження групи «Народна самооборона» до коаліції з Партією регіонів, про яку так багато говорять останнім часом. Серед присутніх на зборах 15 народних депутатів думка була майже одностайна: «Народна самооборона» в коаліцію з Партією регіонів не піде. Лише 2 народних депутати висловились за можливість такої коаліції і 1 — утримався».

Олег Новіков зазначив, що це є відповіддю на заяву його колеги по фракції Давида Жванії про те, що нібито вже є 10 «самооборонців», які готові піти в коаліцію. «Це не так», — наголосив Новіков.

За словами нардепа, за результатами зборів було прийнято декілька рішень.

«По-перше, парламентська група «Народна самооборона», до складу якої входять депутати від політичної партії «Вперед, Україно!», партії ХДС та позапартійні народні депутати, вирішила, що необхідно зробити все заради об’єднання всіх демократичних сил у складі діючого парламенту. Для цього депутати доручили лідеру «Народної самооборони» Юрію Луценку провести відповідні консультації з представниками всіх демсил, що входять до Верховної Ради».

«По-друге, група «Народна самооборона не бачить можливим вступати в коаліцію з Партією регіонів, а також підтримувати висунення прем’єр-міністра від цієї політичної сили. І третє: з огляду на попередні результати виборів Президента України, коли волевиявлення громадян розділилось майже навпіл, група «НС» виступає за консолідацію всіх партій, що входять до складу фракції НУ-НС, і вважає, що є всі підстави для висунення кандидата в прем’єр-міністри від політичних сил, які не пов’язані з Партією регіонів», — зазначив Новіков.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Рабом є лише той, кого НЕ печуть кайдани”
Павло ШТЕПА

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.