Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Заліщики (Тернопільська область), після нападу Німеччини на Польщу в 1939 році, деякий час перебував польський уряд. А вже після вступу у війну Радянського Союзу, цей уряд через Румунію евакуюється в Англію, й до 1945 року вважався легітимним урядом Польщі...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Президент Ющенко підтвердив звільнення Рибачука

Подія дня 8591 перегляд

Опубліковано - 15.09.2006 22:02 | Всі новини | Версія для друку

Олег Рибачук, екс-керівник Секретаріату Президента України
Олег Рибачук, екс-керівник Секретаріату Президента України
Президент Віктор Ющенко офіційно підтвердив факт відставки глави Секретаріату Олега Рибачука.

Олег Рибачук більше не є головою Секретаріату президента. Віктор Ющенко прийняв його відставку.
Про це повідомив сам Глава Держави. У суботу має відбутися спільна прес-конференція екс-голови Секретаріату та його наступника. Ім'я нового керівника відомства поки що не повідомили.

Віктор Ющенко, Президент України:
- Ви перше питання задаєте: “Чи правда, що Олег Борисович пішов у відставку?” Я кажу: “Правда”. Ви зразу друге питання: “А хто пропонується на главу Секретаріату?” Є така людина, але треба просто процедуру пройти його призначення.

При тому, Президент не уточнив причин цього кадрового рішення, яке врешті, виглядає дещо несподівано. Адже, жодних публічних критичних зауважень до свого Секретаріату Президент не висловлював. Попри публічні заяви про прозорість кадрової політики, Ющенко, особливо останнім часом, все більше й більше нагадує Кучму. Тоді, так само, всі кадрові рішення були наслідком апаратної боротьби "під ковдрою", яка супроводжувалася виключно плітками.

Нагадаємо, що заступаючи на посаду Президента, Ющенко публічно заявляв, що всі призначення у виконавчій владі будуть робитися публічно й, навіть, на конкурсних засадах. Як це робиться у європейських країнах.

Натомість “Наша Україна”, почесним головою якої є Віктор Ющенко, першою, під час “коаліційного серіалу” відновила принцип кулуарного дерибану посад, називаючи це дійство “розподілом сфер відповідальності”.

Олег Рибачук очолив Секретаріат торік у вересні. Він замінив на цій посаді Олександра Зінченка після корупційного скандалу. До роботи у Секретаріаті Олег Рибачук був віце-прем'єром з питань європейської інтеграції.

До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Подія дня»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли хоч в невеличкій частині народу жевріє ідея незалежності, коли хоч частина народу має змогу виявляти волю нації, то це ліпше, ніж коли нидіє цілий мозок нації в рабстві, атрофуючи в цілій нації волю до самостійного життя”
Дмитро ДОНЦОВ

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.