Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Заліщики (Тернопільська область), після нападу Німеччини на Польщу в 1939 році, деякий час перебував польський уряд. А вже після вступу у війну Радянського Союзу, цей уряд через Румунію евакуюється в Англію, й до 1945 року вважався легітимним урядом Польщі...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Тимошенко вимагає скасування протоколу ЦВК про результати виборів

Вибори-2010 6155 переглядів

Опубліковано - 16.02.2010 17:25 | Всі новини | Версія для друку

Тимошенко вимагає скасування протоколу ЦВК про результати виборів
Тимошенко вимагає скасування протоколу ЦВК про результати виборів
Кандидат в Президенти, Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко у своїй позовній заяві до Вищого адміністративного суду вимагає скасувати протокол Центральної виборчої комісії про встановлення офіційних результатів президентських виборів.

Тимошенко повідомила, що позовна заява викладена у дев'яти томах, в яких суду надані відео- та фотоматеріали, які підтверджують фальсифікації під час голосування в другому турі президентських виборів.

За словами Тимошенко, сторона позивача також пропонує долучити до судового процесу з розгляду справи у якості свідка одного із міжнародних спостерігачів, якого було зареєстровано від Організації з безпеки та співробітництва у Європі.

Як повідомлялося раніше, Тимошенко заявила, що особисто виступатиме суб’єктом позовного процесу і назвала провокаціями з боку Партії регіонів повідомлення про те, що депутат від БЮТ Віталій Барвіненко нібито подав скаргу до ВАСУ щодо скасування результатів виборів Президента України.

Крім того, команда кандидата на посаду глави держави наполягає на тому, щоб позов Тимошенко розглядався повним складом суддів Вищого адміністративного суду.

"Ми виступаємо категорично проти будь-якого тиску на суд і вважаємо, що тільки повний склад ВАСУ, незважаючи на всі ті проблеми, які є в цьому суді, все ж таки можуть дати шанс суспільству на об’єктивний розгляд справи", - заявив керівник Центрального виборчого штабу Тимошенко Олександр Турчинов.

Юлія Тимошенко також виступає за відкритий розгляд її позову про незаконність протоколу ЦВК щодо встановлення офіційних результатів виборів.

"Одним з перших клопотань, які будуть внесені нашою стороною, Юлією Тимошенко, це клопотання щодо публічності розгляду цього питання, а саме клопотання, щоб розгляд відбувався в прямому ефірі", - заявив напередодні Турчинов.

"Ми сподіваємося, що Вищий адміністративний суд обов’язково задовольнить це клопотання для того, щоб вся країна могла почути аргументи, могла почути і побачити позицію", - пояснив керівник штабу.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2010»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Вони вважають життя наше забавою і житіє прибутковою торгівлею, бо кажуть, то повинно ж звідкілясь мати прибуток, бодай із зла”
Біблія

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.