Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- під час англо-бурської війни (Південна Африка) в 1899-1902 роках, командир одного з загонів бурів українець Юрій Будяк, врятував від розстрілу одного молодого англійського журналіста. Згодом останній допоміг Ю.Будяку вступити до Оксфордського університету. В 1917 році Ю.Будяк працює в уряді Української Народної Республіки. В 1943 році Юрій Будяк помирає в радянському концтаборі. Англійського журналіста звали .... Уїнстон Черчілль....
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Заукраїнці активно працевлаштовують Ющенка

Влада 3776 переглядів

Опубліковано - 18.02.2010 20:35 | Всі новини | Версія для друку

Заукраїнці активно працевлаштовують Ющенка
Заукраїнці активно працевлаштовують Ющенка
Народний депутат України Ксенія Ляпіна (фракція НУНС, група “За Україну”) заявляє, що депутатська група "За Україну" готова створити новий варіант коаліції з фракцією БЮТ за умови призначення Віктора Ющенка прем’єр-міністром України.

Про це Ляпіна заявила сьогодні у програмі "Точка зору" на Першому Національному, повідомила прес-служба телеканалу.

“Група "За Україну" не піде в коаліцію з Партією регіонів. Проте ми не виключаємо варіант об`єднання в коаліцію з БЮТ за умови призначення прем`єр-міністром Ющенка”, - сказала Ляпіна.

За її словами, група “За Україну” визначатиметься щодо своєї майбутньої позиції у парламенті 23 лютого, коли чинний Президент Ющенко відзначатиме день свого народження. “Ми привітаємо чинного Президента з днем народження. Але раніше ми прийняли абсолютно чітке рішення: група "За Україну" не йде в коаліцію з Партією регіонів. Ми готові до розмови про коаліцію з БЮТ, але з іншим прем`єр-міністром. Іншої конструкції демократичної коаліції ми не бачимо”, - заявила Ляпіна.

Водночас, на її думку, для БЮТ було б значно чесніше разом з групою “За Україну” піти в опозицію до Президента Віктора Януковича. "Ми не розуміємо позицію БЮТ... За умов збереження прем`єр-міністром Юлії Тимошенко і Президента Віктора Януковича це буде диктатура двох. А диктатура двох нічим не краще за диктатуру одного”, – додала народний депутат.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ніколи нічого не замишляйте проти Росії, тому що на кожну вашу хитрість вона відповість своєю непередбачуваною дурістю ”
Отто фон Бісмарк

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.