Аратта - На головну

17 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- свій шлях до Місяця радянський «Луноход» розпочав в Україні. Для підготовки команди, що ним керувала, та для випробовувань самого апарата в кримських горах під Сімферополем було створено спеціальний «місяцедром». У 70-х на Місяць було запущено всього два «трактори» — «Луноход-1» та «Луноход-2». Під час виконання місячної місії «трактористи» теж знаходилися в Криму — у центрі керування в селищі Шкільне. Пізніше зі Шкільного керували роботою космічних кораблів «Союз», брали участь у здійсненні першої міжнародної стиковки «Союз»-«Аполон», відстежували перший, і єдиний, політ радянського «човника» «Буран». Після проголошення незалежності України центр у Криму було майже повністю знищено...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Початок “ери Януковича”: у Рівному невідомі в масках битами і трубами побили депутата облради

Кримінал Регіон: Рівненська область 12267 переглядів

Опубліковано - 25.02.2010 02:48 | Всі новини | Версія для друку

Початок “ери Януковича”: у Рівному невідомі в масках битами і трубами побили депутата облради
Початок “ери Януковича”: у Рівному невідомі в масках битами і трубами побили депутата облради
У Рівному скоєно напад на депутата обласної ради (фракція Української народної партії), генерального директора будівельної компанії “Інвестжитлобуд” В’ячеслава Пугайка.

23 лютого 2010 року близько 23.30 депутат Рівненської обласної ради від Української Народної Партії повертався на власному авто додому своїм звичним маршрутом. Повернувши на вулицю Котляревського, пан Пугайко помітив на проїжджій частині перешкоду у вигляді уламків дерева та ящиків.

Як з’ясувалося пізніше, ця перепона на дорозі була створена штучно зловмисниками задля того, щоб зупинити авто депутата та виманити на вулицю. Зупинивши автомобіль, щоб усунути перешкоду пан В’ячеслав вийшов з автомобіля. Одразу після цього на нього напало декілька невідомих осіб в чорних масках, котрі з криком „бийте його” почали нещадно наносити удари бітами та трубами по голові депутата обласної ради.

Маючи непогані фізичні дані, В’ячеслав Пугайко зумів дістатися автомобіля та залишити місце пригоди. За попередніми даними, нападники нанесли потерпілому забої руки, ребер та рубану травму голови, а також зім’яли кузов автомобіля.

Виходить, пересування вулицями Рівного знову, як на початку 90-х, стало небезпечним для життя та здоров’я громадян. Коли полюють на депутатів, то що вже говорити про пересічних мешканців обласного центру. Чи може, ми знову перенеслися в атмосферу кривавих розбірок на вулицях Чікаго в 20-х роках ХХ століття?

У зв’язку з цим, Рівненська обласна організація Української Народної Партії звертається до керівництва УМВС України в Рівненській області, управління Служби безпеки України в Рівненській області та прокурора Рівненської області з вимогою пришвидшити розслідування нападу та знайти злочинців, котрі здійснили зухвалий напад на депутата обласної ради.

Таку заяву розповсюдила 24 лютого, прес-служба Рівненської обласної організації УНП.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Бог, що створив світ і все, що в ньому, бувши Господом неба і землі, не в рукотворних храмах живе ”
Діяння апостолів, 17, 24

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.