Аратта - На головну

20 травня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Україна модернізує 105 транспортників Ан-32 ВПС Індії

Економіка 6353 перегляди

Опубліковано - 26.02.2010 04:54 | Всі новини | Версія для друку

Ан-32 ВПС Індії
Ан-32 ВПС Індії
АНТК ім. Антонова почне модернізацію індійських військово-транспортних літаків Ан-32 в березні 2010 року. Повідомляється, що вартість робіт, які триватимуть п`ять років, сягне близько 400 мільйонів доларів.

Україна виграла тендер Міноборони Індії на модернізацію літаків Ан-32 ще минулого року, про що повідомляла прес-служба Міністерства промислової політики України за підсумками візиту його голови Володимира Новицького в Бангалор на авіасалон “Аеро Індія 2009”.

"У ході зустрічі з міністром оборони Індії було відмічено, що в контексті перемоги української сторони в тендері з модернізації парку 105 літаків Ан-32 індійських ВПС, відповідна двостороння угода має перспективи виходу на якісно новий рівень", - йде мова в документі.

Сторони також обговорили можливість залучення українських спецекспортерів до модернізації індійської бронетехніки і авіатехніки, у тому числі літаків "МіГ", "Ан", "Ту", "Іл", вертольотів "Мі" і "Ка", постачання ракет класу "земля - земля "та" повітря - повітря ", РЛС і високоточної зброї.

Компанія "Мотор Січ" запропонувала налагодити в Індії виробництво авіадвигунів.

На індійські Ан-32 (а всього їх Індія, впродовж 1983-1990 років, отримала 118 машин) буде встановлена нова авіоніка, автоматичні системи попередження зіткнень у повітрі, системи попередження про наближення до землі, супутникова навігація, нові радари, а також вдосконалені сидіння пілотів. Випробування модернізованих Ан-32 здійснюватимуть індійські пілоти.

Ан-32 (за кодифікацією НАТО - “Cline”) відрізняється здатністю здійснювати польоти в умовах спекотного клімату (до +50°С), а також проводити зліт і посадку на високогірні аеродроми (до 4500 м. над рівнем моря). Літак може розвивати швидкість 530 кілометрів на годину і здійснювати перельоти на відстань до 3,2 тисяч кілометрів. Вантажопідйомність Ан-32 становить 7,5 тонни.

Раніше ми повідомляли, що АНТК імені Антонова розширює лінійку літаків - на базі пасажирського Ан-158 бюро проектує транспортний Ан-178 (вантажопідйомністю 10-15 тонн), який прийде на заміну Ан-26 і Ан-32.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Економіка»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Рабом є лише той, кого НЕ печуть кайдани”
Павло ШТЕПА

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.