Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


“Громада” назвала спонсера КПУ!

Коаліція «С.Р.А.К.А» 9841 перегляд

Опубліковано - 18.09.2006 17:14 | Всі новини | Версія для друку

“Громада” назвала спонсера КПУ!
“Громада” назвала спонсера КПУ!
Партія “Громада” звертається до Верховної Ради з вимогою створити слідчу комісію для з‘ясування обставин купівлі “нинішнім спонсором Компартії”, російським бізнесменом Костянтином Григоришиним металургійних та енергетичних підприємств.

“Ми вимагаємо оприлюднення з парламентської трибуни прізвищ українських бізнесових партнерів та лобістів інтересів пана Григоришина у владних структурах, в тому числі й у Верховні Раді”, - йдеться у заяві “Громади”.

“Впевнені, що публікація даних матеріалів раз і назавжди розвіє ілюзії тих нечисельних громадян, котрі досі вірили у чесність, порядність та непідкупність нинішніх комуністичних лідерів. Адже тоді українська громадськість побачить, за рахунок яких брудних коштів була профінансована виборча кампанія КПУ та деяких інших політичних сил”, - заявляють однопартійці Лазаренка.

“Громада” також заявляє про безпідставність звинувачень з боку лідера КПУ Петра Симоненка на адресу їхнього лідер Павла Лазаренка щодо “свавілля” у сфері тарифів на природний газ, електроенергію та комунальні послуги.

“Будь-які спроби перекласти відповідальність за нинішнє свавілля у сфері тарифів на природний газ, електроенергію та комунальні послуги на уряд Павла Лазаренка є цинічним намаганням виправдати неправомірні дії окремих представників влади”, - сказано в заяві партії.

Однопартійці Лазаренка стверджують, що суд Північного округу штату Каліфорнія ще у 2004 році розглянув усі звинувачення, що стосувалися діяльності корпорації “Єдині енергосистеми України” та газових угод уряду Лазаренка, і “повністю відкинув їх, не знайшовши жодного порушення українського законодавства”.

“Тому будь-які спроби спекулювати на цій темі ми розцінюємо як наклепи на адресу нашого лідера, від відповідальності перед законом за які, Симоненка (лідера Компартії) та йому подібних нині рятує лише депутатський імунітет”, - сказано у заяві.

Представники “Громади” також заявляють, що Симоненко “давно втратив моральне право рядитися у сутану захисника народних інтересів”.

“Він втратив її тоді, коли у 1999 році з меркантильних міркувань пішов на змову з Леонідом Кучмою, що призвело до п‘ятирічного панування в Україні тоталітаризму. Він втратив її й під час парламентської виборчої кампанії нинішнього 2006 року. Чи не краще Петрові Симоненку чітко пояснити українським виборцям за які кошти фінансує українську Компартію російський бізнесмен Костянтин Григоришин?”. заначається в заяві.


Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Слово, що йде від серця, проникає в серце”
Нізамі

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.