Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- першою Українською конституцією вважається документ «Пакти і Конституція прав і вольностей запорозького війська», складений гетьманом Пилипом Орликом у 1710 році. Історики мають різні думки щодо того, чи був цей документ Конституцією у сучасному розумінні цього слова або прогресивним твором, який випередив свій час, адже перші Конституції в Європі і США з’явилися лише за сімдесят років потому. Реальної сили Конституція Пилипа Орлика так і не набула, оскільки складалася вона на чужині та її укладачі не мали змоги повернутися в країну. Але в історії вона залишилася як оригінальна правова пам’ятка, яка вперше в Європі обгрунтовує можливість існування парламентської демократичної республіки.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Україна для людей. Люди Космоса, Литвина і Януковича успішно дерибанять столичну землю

Самоврядування 7064 перегляди

Опубліковано - 5.03.2010 11:55 | Всі новини | Версія для друку

Україна для людей. Люди Космоса, Литвина і Януковича успішно дерибанять столичну землю
Україна для людей. Люди Космоса, Литвина і Януковича успішно дерибанять столичну землю
Фракція БЮТ у Київраді вимагає від Леоніда Черновецького оприлюднити списки депутатів, які голосували за виділення землі за фіктивними документами.

Фракція «Блок Юлії Тимошенко» у Київській міській раді вимагає від Київського міського голови Леоніда Черновецького та секретаря Київради Олеся Довгого оприлюднити поіменне голосування депутатів Київради по рішенню про передачу громадянам у приватну власність земельних ділянок для будівництва та експлуатації житлових будинків, господарських будівель і споруд у Голосіївському районі, згідно з яким було передбачено виділення 23,4 га землі по 10 соток 234 фізичним особам.

Як повідомляє прес-служба депутатської фракції БЮТ у Київраді, про це йдеться у відкритому листі фракції.

В БЮТ нагадують, що рішення було прийнято під час пленарного засідання Київської міської ради 2 березня 2010 р. Як заявляють депутати, відповідні більш як 200 клопотань до цього рішення про виділення землі не містили або реєстраційного номеру, або дати подання, що є не лише неправомірним, а й свідчить про махінації з виділенням землі.

В БЮТ переконані, що роздача землі по 10 соток здійснювалась підставним особам і зважаючи на це депутати не брали участі в голосуванні з цього питання, покинувши сесійну залу повним складом та забравши свої картки для голосування.

Натомість рішення знайшло підтримку 64 депутатів більшості Київради – депутатів Блоку Черновецького, Блоку Литвина та Партії регіонів – в той час, як керівництво Партії регіонів звинуватило саме фракцію БЮТ у голосуванні за ухвалення даного рішення”, - зазначається у відкритому листі.

Для того, щоб документально підтвердити безпідставність звинувачень Партії регіонів у міськраді на адресу БЮТ, останні вимагають оприлюднити результати зазначеного голосування 2 березня та припинити практику приховування поіменного голосування.

“У разі відмови надати цю інформацію, ми залишаємо за собою право ставити у сесійній залі питання про відсторонення секретаря Київради Довгого від головування на пленарному засіданні”, - заявляють у БЮТ.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Самоврядування»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація або спільнота людей, що не використовуватиме свій інтелект, уважається за тварин, котрі не мають інтелекту взагалі. Таких людей можна використовувати як робочу худобу або матеріал залежно від вибору чи уподобань”
Таємна доктрина так званої «Більдерберзької групи»

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.