Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Коаліційні пристрасті. Нардеп оприлюднив списки друзів Януковича у НУ-НС

Влада 3690 переглядів

Опубліковано - 5.03.2010 12:39 | Всі новини | Версія для друку

Коаліційні пристрасті. Нардеп оприлюднив списки друзів Януковича у НУ-НС
Коаліційні пристрасті. Нардеп оприлюднив списки друзів Януковича у НУ-НС
Депутат Верховної Ради від Громадянського руху «Народна самооборона» Юрій Гримчак заявив, що Партії регіонів вже вдалось переконати 25 депутатів з фракції НУ-НС підписатись під коаліційною угодою.

Список він роздав журналістам у парламенті разом із своїм коментарем.

За словами депутата, підписи готові поставити Оксана Білозір, Юрій Бут, Сергій Василенко, Андрій Давиденко, Мустафа Джемілєв, Ярослав Джоджик, Станіслав Довгий, Давид Жванія, Едуард Зейналов, Олександр Клименко, Юрій Костенко, Ігор Кріль, Микола Мартиненко, Анатолій Матвієнко, Віктор Матчук, Леся Горобець, Василь Петьовка, Іван Плющ, Михайло Полянчич, Володимир Поляченко, Олександр Слободян, Віктор Тополов, Віктор Шемчук, брат колишнього президента Петро Ющенко, а також Арсеній Яценюк. Депутат додав, що цей список він отримав, коли представники «регіоналів» проводили відповідні переговори з ним.

«Самооборонець» наголосив, що остаточного рішення фракції НУ-НС щодо формування коаліції з Партією регіонів немає. На думку Гримчака, «підписантам» «вочевидь обіцяли певні матеріальні блага, але все одно на даний момент 37 підписів, тобто більшості фракції, за входження в коаліцію з Партією регіонів немає».

В той же час Гримчак зазначив, що його колеги з НУ-НС ніяк не усвідомлять, що «регіонали» владою з ними ділитись не збираються.

«Вони ще сподіваються, що якщо вони зберуть 37 підписів, тоді вони будуть диктувати умови коаліції з Партією регіонів», — сказав депутат і додав, що вчорашнє голосування показало, що у «регіоналів» вже є 226-227 необхідних голосів, «і всі інші потуги не мають ніякого сенсу»
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація або спільнота людей, що не використовуватиме свій інтелект, уважається за тварин, котрі не мають інтелекту взагалі. Таких людей можна використовувати як робочу худобу або матеріал залежно від вибору чи уподобань”
Таємна доктрина так званої «Більдерберзької групи»

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.