Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Стрілянина В Донецьку. Подробиці

Пістолетне право 10990 переглядів

Опубліковано - 19.09.2006 11:52 | Всі новини | Версія для друку

Донецьк. Місце події.
Донецьк. Місце події.
Сьогодні стали відомі деякі подробиці вчорашньої перестрілки в центрі Донецька. Правоохоронці знайшли російський слід.

Донецький міський голова Олександр Лук’янченко підтверджує, що в перестрілці 18 вересня поранений Самвел Адамян. Про це Лук’янченко повідомив сьогодні на прес-конференції.

За словами мера, вогонь у Адамяна був відкрито, коли той вийшов з автомобіля біля будівлі за адресою б. Шевченко, 29 у Калінінському районі міста.

“У районі бульвару Шевченка, 29, вчинено напад на громадянина Адамяна. При виході з автомобіля до нього наблизився невідомий, почав стріляти. Ще одна людина, яка була з ним (з Адамяном), втрутилася в сутичку. Потім підбігли охоронці з “Донбаснафтопродукту”, - розповів Лук’янченко.

Мер уточнив, що злочинця затримав міліційний патруль, що опинився біля місця події.

Лук’янченко акцентував увагу на тому, що злочинець, який стріляв у Адамяна, є приїжджим, громадянином Росії. Він затриманий і поміщений в ІТУ.

Олександр Лукьянченко не уточнив, ким є громадянин Адамян, сказавши, що поки не має у своєму розпорядженні такої інформації.

Мер також повідомив, що в результаті нападу поранено дві люди, зараз вони знаходяться в лікарні, і їхньому життю нічого не загрожує.

Підозрюваний вже дав перші покази. Зокрема, як повідомив прокурор області Олексій Баганець, затриманий стверджує, що приїхав з Казахстану і отримав замовлення на Адамяна. Замовник замаху поки невідомий.

За словами Баганця, нападника затримано. Його поранив охоронець банку, що знаходиться в тому ж будинку, що і офіс Адамяна. Охоронця госпіталізовано.

Як повідомила начальник ЦГЗ УМВС Донецькій області Вікторія Кушнір, нападаник чекав Адамяна біля офісу і вистрілив, коли бізнесмен на своєму сріблястому «Мерседесі» під’їхав до будівлі. Кілер поранив бізнесмена та його охоронця. Вірменин отримав серйозні поранення, але лікарі кажуть, що він житиме. Охоронець отримав дотичні поранення.

У міліції не виключають, що стріляли декілька осіб, оскільки на місці злочину було виявлено два пістолети ТТ, один з яких з глушником. Крім того, біля автомобіля валялися декілька паспортів, мобільних телефонів і кілька порожніх гільз. За іншою версією, нападала одна людина, стріляла з “Макарова”, а про запас у нього в кишенях було два ТТ.

Потерпілий - 50-річний бізнесмен Самвел Адамян, член вірменської громади міста Донецька. У сферу його бізнесової діяльності входить продаж металу, нафти й лісу.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Все, що йде поза рами нації, це або фарисейство людей, що ітернаціональними ідеалами хотіли би прикрити свої змагання до панування одної нації над другою, або хворобливий сентименталізм фантастів, що раді би широкими “вселюдськими” фразами прикрити своє духове відчуження від рідної нації...”
Іван Франко

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.