Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Табачник, проти якого протестує вся Україна, вважає себе жертвою

Скандал 4147 переглядів

Опубліковано - 17.03.2010 15:00 | Всі новини | Версія для друку

Табачник, проти якого протестує вся Україна, вважає себе жертвою
Табачник, проти якого протестує вся Україна, вважає себе жертвою
Міністр освіти Дмитро Табачник бачить прояв полювання на відьом у вимогах звільнити його з посади міністра.

"Це нормально для демократичного суспільства існування різних думок (про призначення на посаду). Хтось підтримує це, хтось - ні", - сказав він журналістам після закінчення засідання уряду в Києві в середу.

Однак він вважає критику опонентів влади надмірною.

При цьому він закликав розмежовувати його діяльність як політика під час виборів президента і його діяльність як міністра.

"Не треба плутати мої політичні погляди, тим більше, під час виборчої кампанії з офіційною діяльністю (на посаді міністра)", - додав він.

При цьому Табачник повідомив, що на посаді міністра не встиг ухвалити жодного рішення, пообіцяв, що його подальші рішення не будуть суперечити Конституції і законам України, і охарактеризував критику на свою адресу з боку опонентів влади як "маккартизм або полювання на відьом".

Між тим, заступник керівника Адміністрації Ганна Герман вважає, що Табачник має піти з посади сам.

"Було зрозуміло, що це призначення викличе величезний опір у суспільстві. Але тепер вже пізно про це говорити. Тепер важливо, щоб Дмитро Табачник на справі довів, що його кроки будуть відповідати українським національним інтересам. Якщо це виявиться не так - має бути кардинальне рішення". сказала Герман.

"Я вважаю, що незважаючи на те, що Дмитро є фахівцем, що він - інтелектуал, його антиукраїнські висловлювання викликають роздратування в значної частини суспільства. Він міг би сказати: "Оскільки я став яблуком розбрату, я повинен піти". І це було б чесно, і пішло б на користь нашій команді, і він би виріс в очах суспільства завдяки такому кроку. Але я не думаю, що так станеться", - додала вона.

Герман також розповіла, що у вівторок Президент мав розмову з Табачником.

"Розмова була досить серйозною, після чого Табачник зробив заяву, що його особисті погляди ніяк не вплинуть на реалізацію ним тієї концепції гуманітарної політики, і освіти зокрема, яку визначають президент, парламент і уряд. Це цікавий і відповідальний хід. Будемо сподіватися", - сказала вона.

На питання, хто ухвалював остаточне рішення включити Табачника до Кабміну, Герман відповіла:

"Мені складно сказати. Мені здається, що це рішення прем'єр-міністра, і воно було ухвалено в останній момент".
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація або спільнота людей, що не використовуватиме свій інтелект, уважається за тварин, котрі не мають інтелекту взагалі. Таких людей можна використовувати як робочу худобу або матеріал залежно від вибору чи уподобань”
Таємна доктрина так званої «Більдерберзької групи»

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.