Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Табачник сховався за широку спину Віри Іванівни

Скандал 4655 переглядів

Опубліковано - 19.03.2010 11:46 | Всі новини | Версія для друку

Табачник сховався за широку спину Віри Іванівни
Табачник сховався за широку спину Віри Іванівни
Заступник голови Верховної Ради України Микола Томенко вважає, що після вчорашніх кадрових призначень в Міністерстві освіти і науки малоймовірно, що у Верховній Раді знайдеться достатня кількість депутатів, які проголосують за відставку Дмитра Табачника з посади міністра освіти та науки.

Таку думку Томнко висловив сьогодні у коментарі кореспонденту УНІАН.

Він зауважив, що фракція БЮТ наполягатиме на розгляді парламентом питання про відставку Табачника.

"Водночас після вчорашніх кадрових призначень вірогідність позитивного розгляду цього питання суттєво зменшилася", - вважає Томенко.

За словами віце-спікера, враховуючи, що "заступником міністра освіти та науки став чоловік голови Ради партії колишнього Президента України Віктора Ющенка "Наша Україна", можна вважати, що як мінімум команда Ющенка не буде в числі тих, хто голосуватиме за відставку".

Як повідомлялося раніше, 11 березня разом з іншими членами уряду Табачника було призначено на посаду міністра освіти і науки України.

12 березня у парламенті було зареєстровано проект постанови про звільнення Табачника. Ініціатором документу є народний депутат від блоку “Наша Україна – Народна самооборона”, голова депутатської групи „За Україну!” В’ячеслав Кириленко.

16 березня фракція БЮТ заявила, що вимагатиме від Верховної Ради України на найближчому засіданні в першочерговому порядку розглянути питання про відставку Табачника з посади міністра освіти і науки.

17 березня Кабінет міністрів своїм розпорядженням призначив Віктора Івченка заступником міністра освіти і науки України. Івченко – чоловік голови Ради партії "Наша Україна" Віри Ульянченко, яка очолювала Секретаріат Президента Ющенка.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Рабом є лише той, кого НЕ печуть кайдани”
Павло ШТЕПА

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.