Аратта - На головну

27 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- під час англо-бурської війни (Південна Африка) в 1899-1902 роках, командир одного з загонів бурів українець Юрій Будяк, врятував від розстрілу одного молодого англійського журналіста. Згодом останній допоміг Ю.Будяку вступити до Оксфордського університету. В 1917 році Ю.Будяк працює в уряді Української Народної Республіки. В 1943 році Юрій Будяк помирає в радянському концтаборі. Англійського журналіста звали .... Уїнстон Черчілль....
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Деградація. У доблесних правоохоронців поцупили базу Інтерполу

Скандал 4567 переглядів

Опубліковано - 24.03.2010 12:48 | Всі новини | Версія для друку

Деградація. У доблесних правоохоронців поцупили базу Інтерполу
Деградація. У доблесних правоохоронців поцупили базу Інтерполу
В Україні вкрадено і продано за 5 тис. дол. невстановленій особі електронну базу даних Національного центрального бюро Інтерполу.

Про це заявив колишній керівник НЦБ Інтерполу в Україні Ростислав Вергеес в інтерв`ю газеті "Сегодня" № 65 (3489).

"Я не буду категоричним, але мої джерела цю інформацію підтверджують. Йдеться про базу реєстрації осіб, фірм, автомобілів і предметів мистецтва. Її нібито продали всього за 5 тисяч доларів одному пройдисвітові без певного роду занять. Більш того, начебто виписали йому посвідчення радника Інтерполу", - сказав він.

"В результаті, - зазначив Вергелес, - багато «охоронних» фірм платять цій людині 150-200 доларів за одну перевірку по базі. Тим часом в цьому інформаційному банку даних (до речі, його вели з 1993 року!) є повні відомості про те, на яких підставах проводилися перевірки українського Інтерполу. Зокрема й про те, чому правоохоронці запитували в Бюро інформацію про конкретного суб`єкта - тобто, в чому конкретно підозрювали людину".

Коментуючи нинішню діяльність НЦБ, Вергелес сказав, що йому часто доводиться чути від іноземних колег нарікання на те, що українське Бюро не бажає здійснювати жодних дій у напрямі співпраці. "Більш того, умудрилися «поховати» навіть домовленості з Євросоюзом про постачання коштовного високотехнологічного устаткування", - сказав екс-керівник.

Пояснюючи це, Вергелес припустив, що якийсь час бюро займалося "політичними замовленнями". "Крім того, за чутками, брало участь в бізнес-війнах. Наприклад, за винагороду від конкурентів здійснювали незаконні перевірки іноземних бізнес-структур", - додав він.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

В цілому, люди працюють більш напружено й більш інноваційно, якщо їх не примушують. Зовсім інша картина там, де їм жорстко вказують, що робити”
Соічіро Хонда

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.