Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- свій шлях до Місяця радянський «Луноход» розпочав в Україні. Для підготовки команди, що ним керувала, та для випробовувань самого апарата в кримських горах під Сімферополем було створено спеціальний «місяцедром». У 70-х на Місяць було запущено всього два «трактори» — «Луноход-1» та «Луноход-2». Під час виконання місячної місії «трактористи» теж знаходилися в Криму — у центрі керування в селищі Шкільне. Пізніше зі Шкільного керували роботою космічних кораблів «Союз», брали участь у здійсненні першої міжнародної стиковки «Союз»-«Аполон», відстежували перший, і єдиний, політ радянського «човника» «Буран». Після проголошення незалежності України центр у Криму було майже повністю знищено...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Чорна полоса у Космоса: нова влада його ретельно перевіряє

Влада Регіон: м.Київ 5257 переглядів

Опубліковано - 1.04.2010 13:46 | Всі новини | Версія для друку

Чорна полоса у Космоса: нова влада його ретельно перевіряє
Чорна полоса у Космоса: нова влада його ретельно перевіряє
Віце-прем’єр-міністр України Володимир Сівкович, який курирує роботу силових структур, підписав розпорядження про комплексну перевірку влади Києва правоохоронними, контролюючими органами і прокуратурою.

Про це пише в своєму сьогоднішньому номері "Газета по-киевски".

Як повідомляє видання, зокрема, До списку об'єктів, що перевіряються потрапили комунальні підприємства Київзеленбуд, Київпастранс, Київське інвестиційне агентство, а також структурних підрозділів Київської міськдержадміністрації з питань охорони здоров'я та медичного забезпечення, містобудування, архітектури та дизайну міського середовища, благоустрою, освіти і науки. Підприємства перевірять Генпрокуратура і прокуратура Києва, СБУ, МВС та ДПАУ щодо дотримання вимог законодавства під час прийняття рішень, у тому числі щодо виділення земельних ділянок, оформлення документів дозвільного характеру, впровадження різноманітних зборів грошових коштів, а також наявності в роботі зазначених підрозділів корупційних ризиків.

Цим же розпорядженням ГоловКРУ доручено "проаналізувати результати проведених протягом 2008-2010 років перевірок з питань дотримання органами влади м. Києва вимог бюджетного законодавства, в тому числі під час використання бюджетних коштів на будівництво мостів, транспортних розв'язок, облаштування вулично-дорожньої мережі та здійснення інших капітальних витрат, а матеріали щодо виявлених порушень направити в правоохоронні органи".

Про результати виконання цього доручення ГоловКРУ має проінформувати Кабінет Міністрів до 12 квітня.

Генеральній прокуратурі України профільний віце-прем'єр рекомендував створити робочу групу на чолі з прокурором Києва для координації роботи правоохоронних та контролюючих органів.

Прокуратура Києва повинна "вивчити питання щодо законності розміщення малих архітектурних форм на підставі судових рішень і в разі необхідності вжити заходів прокурорського реагування".

МВС і СБУ також до 20 травня проінформувати уряд про аналіз наявних матеріалів і відомостей щодо зловживань у роботі бюро технічної інвентаризації Києва та забезпечити необхідне реагування, пише видання.

Як повідомлялося раніше, вчора, 31 березня, прокуратура Києва порушила кримінальну справу за фактом службової недбалості проти посадових осіб Головного управління комунальної власності Київської міськадміністрації, з вини яких були загублені документи з приватизації об'єктів на території столиці за 2006-2010 роки.

Нагадаємо, що 24 березня, на виконання доручення президента України Віктора Януковича, мер Києва Леонід Черновецький скоротив кількість перших заступників з чотирьох до одного, кількість заступників глави Київської міськадміністрації - з 14 до 7. Про подробиці кадрових перестановок Черновецький на брифінгу в столичній мерії 24 березня.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Підозр у людини тим більше, чим менше вона знає”
Френсіс Бекон

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.