Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Київ був найбільшим містом Європи у ХІ сторіччі, в п’ятдесят разів більшим за Лондон, в десять – за Париж. Досяг свого розквіту за Ярослава Мудрого (1010-1054 н.е.), який поріднився з королівськими родинами Франції, Норвегії, Румунії та Польщі. Німецький церковний діяч XІ століття єпископ із Саксонії Титмар Мерзебурзький у своїй «Хроніці» у 1012 - 1018 роках, характеризує Київ як «велике місто, у якому більш 400 церков, 8 ринків, незліченна кількість жителів». На початку ХІ століття теперішня столиця України мала 50 тисяч населення. Для порівняння, у Лондоні на той час мешкало 20 тисяч жителів. Німецький хроніст XІ століття Адам Бременський називав Київ «суперником костянтинопільського скіпетра, найчарівнішої прикраси Греції».
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


На прохання Кремля, Одеса перетворюється на осередок антиукраїнської компанії

Назад в СРСР Регіон: Одеська область 9056 переглядів

Опубліковано - 19.04.2010 19:27 | Всі новини | Версія для друку

На прохання Кремля, Одеса перетворюється на осередок антиукраїнської компанії
На прохання Кремля, Одеса перетворюється на осередок антиукраїнської компанії
У місті ведеться робота із розшуку активних українських патріотів. Арешти почалися одразу по закінченню заходів на пам‘ять про вбитого в Одесі активіста громадської організації “Січ” Максима Чайки. Не виключено, що готуються нові арешти

Арешти патріотичної молоді почалися 17 квітня, одразу по закінченні заходів на пам‘ять про підступно вбитого в Одесі українського патріота Максима Чайку. Щойно автобуси з патріотами з інших міст поїхали додому, були заарештовані Дмитро Лінько,голова Одеського БРАТСТВА, та Олексій Макаров із Українського Автономного Спротиву, які проводжали прибулих, повідомляє сайт “Братство”.

Не витримавши ніч тортур та допитів Олексій Макаров перерізав собі вени.

Вже зранку 18 квітня, в неділю, міліція виламала двері квартири за адресою пров. Матросова 1, кв. 100, в якій перебувала співачка Кет (Катерина Оврамець) з декількома людьми, які супроводжували її у поїздці. Кет із програмою патріотичних пісень брала участь у вечорі пам‘яті Максима Чайки, що відбувався в клубі «Копірайт», в п‘ятницю ввечері.

Наразі відомо, що арешти відбуваються за наказом вищого міського керівництва МВС на догоду антиукраїнським силам. Формальним приводом для затримань стала «підозра в хуліганстві», яке нібито відбулось за добу до того в офісі українофобської телекомпанії «АТВ». Сам телеканал неодноразово потрапляв у поле уваги державних органів за розпалювання міжнаціональної ворожнечі та антиукраїнську пропаганду. Проте, антидержавну діяльність телеканалу досі не припинили. Одеська міліція замість того, аби займатись розслідуванням карних справ, відкритих на фактичного власника каналу Ігоря Маркова, продовжує виконувати його замовлення проти українських патріотів.

Суд у справі Макарова Олексія та Дмитра Лінька постановив відсутність складу злочину у в діях обох затриманих. Проте після закінчення суду міліція знов намагалась їх затримати. Під час суперечки, яка заледве не переросла у бійку вдалося витягти ти забрати з місця подій Лінька Дмитра.

Макарова Олексія було повторно затримано. Міліція мотивувала це тим, що Олексій знаходиться в міжнародному розшуку (хоч і жодних доказів цього не було представлено).

Зараз його знов везуть до Шевченківського РВС м.Одеси.

Мотиви правоохоронців цілком зрозумілі – не допустити розголосу та приховати докази тортур в Одеських відділках.

МВС арештовує українських патріотів на прохання Кремля

Шевченківське РВВС м. Одеси, якому доручили арештовувати українських патріотів очолює зять Руслана Боделана. 5 років російська влада приховувала Боделана від українського правосуддя й використовувала в антиукраїнський грі на Одещині.

Нагадаємо, що під час виборів до Одеської мерії 1998 року Боделан спільно з тодішнім керівництвом одеської міліції був причетний до вбивств багатьох людей в Одесі, зокрема, керівників юридичного управління одеського виконкому, голів виборчих комісій, а також – до кількох замахів на мера Одеси Гурвіца та інших посадовців.

Антиукраїнська кампанія одеської міліції

Зусиллями адвокатів й під тиском громадськості міліція звільнила Катерину Оврамець, відому виконавицю патріотичних балад. За її словами, правоохоронці поводилися з затриманими неприпустимо. Їх не годували і не прийняли продуктову передачу для них (що суперечить чинному законодавству). Адвокатів не допускали. Всю ніч дівчину тримали в кабінеті слідчого, періодично допитуючи.

Кет розповідає, що в розмовах між собою співробітники міліції постійно використовували слова «Марков, АТВ, партія Родіна». Із розмов стало зрозумілим, що у місті ведеться робота із розшуку інших українських патріотів. Не виключено, що готуються нові арешти.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Назад в СРСР»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Знання певних принципів легко компенсує незнання деяких фактів ”
К. Гельвецій

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.