Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Київ був найбільшим містом Європи у ХІ сторіччі, в п’ятдесят разів більшим за Лондон, в десять – за Париж. Досяг свого розквіту за Ярослава Мудрого (1010-1054 н.е.), який поріднився з королівськими родинами Франції, Норвегії, Румунії та Польщі. Німецький церковний діяч XІ століття єпископ із Саксонії Титмар Мерзебурзький у своїй «Хроніці» у 1012 - 1018 роках, характеризує Київ як «велике місто, у якому більш 400 церков, 8 ринків, незліченна кількість жителів». На початку ХІ століття теперішня столиця України мала 50 тисяч населення. Для порівняння, у Лондоні на той час мешкало 20 тисяч жителів. Німецький хроніст XІ століття Адам Бременський називав Київ «суперником костянтинопільського скіпетра, найчарівнішої прикраси Греції».
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Яценюк буде ініціювати ТСК по Януковичу

Влада 3242 перегляди

Опубліковано - 22.04.2010 15:08 | Всі новини | Версія для друку

Яценюк буде ініціювати ТСК по Януковичу
Яценюк буде ініціювати ТСК по Януковичу
Лідер політичної партії «Фронт Змін», народний депутат України Арсеній Яценюк виступає за скликання позачергового засідання Верховної Ради в суботу, 24 квітня та створення тимчасової слідчої парламентської комісії для вивчення всіх обставин підписання президентами України і Росії угоди в Харкові.

«Треба скликати позачергове засідання парламенту. Необхідно створити слідчу комісію для того, щоб з’ясувати усі обставини підготовки і підписання цієї угоди. Потрібно дати відповідь на запитання: хто дав президенту право порушувати Конституцію?» - сказав Арсеній Яценюк у четвер в інтерв’ю парламентським журналістам.

Лідер «Фронту Змін» переконаний, що народ України має право знати, що означають харківські угоди. «Це ж не питання грошей та економічних стосунків. Економічні стосунки - це формування ціни на газ. А перебування Чорноморського флоту Росії чи іноземної військової присутності на території України – це питання національного суверенітету і незалежності України. Це не продається і не купується за гроші. І неважливо, які умовні мільярди нам пропонують. Бо це ще одна брехня і фікція. Не можна розмінювати країну на інвестиції», - заявив він.

Він упевнений, що в даному питанні треба апелювати до українського суспільства.

Яценюк також звернувся до депутатів Верховної Ради з закликом піднятися над партійними вподобаннями перед спільною загрозою: «Адже єдиний інтерес, який має значення, – це національний інтерес. Не торгуйте країною та совістю!»

Політик закликав усі політичні партії скликати позачергові з’їзди, на яких засудити антидержавні кроки керівництва України.

Він також вважає, що депутати місцевих рад повинні винести питання домовленостей щодо Чорноморського флоту на розгляд обласних та міських рад і висловити позицію своїх громад.

«Будемо боротися. Позачергове засідання буде скликано! Рішення про створення тимчасової слідчої комісії буде включено до порядку денного і, я переконаний, буде прийнято 150 депутатами», - заявив лідер «Фронту Змін».
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Такого безладу ніде немає. Треба, щоб сюди прийшли піночети й навели порядок. Бо в Україні жити соромно. Країна, де не діють закони. Це не демократія, а суцільна вакханалія. У нас безнадійно втрачений етично-моральний стрижень”
Іван Марчук

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.