БЮТ взяв курс на позачергові вибори парламенту

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 27.04.2010 15:10 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=10000

Лідер опозиції Юлія Тимошенко закликає громадян та політиків об’єднатися для проведення позачергових парламентських виборів.

Про це вона заявила журналістам після засідання фракції БЮТ у вівторок.

«Я вірю в те, що саме об’єднання народу, воля народу, небайдужа позиція людей, які разом з політиками зможуть організувати тиск на Верховну Раду – все це зможе призвести до дострокових виборів», - заявила лідер опозиції.

За її словами, в іншому разі у громадян України немає гарантії, що через 2,5 роки у нас взагалі буде країна.

«Після Севастополя буде Крим, після Криму будуть інші території України, а після цього Україна, як держава, буде стерта з обличчя Землі. І якщо наші діти і онуки не будуть мати свого власного дому, своєї власної країни, своєї Батьківщини – то тоді чого ми всі варті?», - сказала вона.

Саме тому, на думку Тимошенко, народ України має як ніколи об’єднатися.

Лідер опозиції повідомила, що з 11 травня, як тільки знову працюватиме парламент, БЮТ почне дії, які дозволять активізувати наближення парламентських виборів: «Все, що можемо робити парламентським засобами, будемо робити».

«Сьогодні вже є очевидним, що 50 днів при владі Януковича - і у нас вже немає частини території України і у нас заготовлені до підписання Угоди, які цілі напрямки розвитку України нищать – це і ядерна енергетика, і Укрзалізниця, це стосується і газотранспортної системи, авіаційної промисловості – все сьогодні, по суті справи, здається і Україна припиняє бути власником і генератором цих напрямків розвитку. Саме тому не відомо, що за 2,5 роки Янукович разом з цією п’ятою колоною, з цими троянськими конями з Україною зробить. Саме тому я вважаю, що не час чекати два з половиною роки», - сказала Тимошенко.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.